Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ani naní nemám slov nikdy sem ji neměla ráda a co je v superstár tak jí už uplně nesnášim vždycky sem se na superstár koukala ale co tam je ona tak na to račí nekoukam no je to prostě namyšlená k.a.a která se předvádí a v superstár nebo co dělat
    • ŽE JO já si to taky myslim *3*
  • i-hate-you

Dobrej hlas ale..!

Musím uznat že Ewa má super hlas ale mohla by mít třeba lepší texty písniček. Ty její nynější mě vůbec nebaví. Líbí se mi od ní jen dvě písničky. Je mi docela lhostejná....
  • zebrapruhovana

Filmografie

Filmografie přece znamená kde hrála Ewa Farna *5* hrála jenom v jednom pokud se tomu teda dá říkat ''hrála'' *1*
    • wendy92

Re: Filmografie

nojo, a proč je tam teda 12...na těch osobnostech je nějakej bordel.. *9*
  • avrilka-aja

PODVOD!

Tak si poslechněte největší hit naší Ewy:
    http://www.youtube.com/watch? v=MFhu57b5vgc
    • mattie

Re: PODVOD!

zlý odkaz,, čo to bolo?:D
  • ja vim ja fanj do musim neco pracavat dejkui andrejka
  • Ona není tlustá to vipadá na některýh fotkách hápeš ty ami to nebudu ani říkat protože by ss urazila
  • ewa je nej

Ewa je nej zpiva nejlip ja ji miluju ,ale jako zpevacku si nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej ne nnej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nejlepsi si nej Ewo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJ.Tvoje faninka.S.M *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • nikola.brzo..

ooo

Ewa je nejlepší, ale to si nemusíme říkat:) *4* *4*
  • Ewa

HEH kdyby nebyla pěká , neštěkl by po ní ani pes.... *3*
  • Ahoj

Ahojík pokud vás zajímá Ewička Farna( což asi Ano) tak se jukněte na moje stránky celé o Ewě Farne : iewa.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit