-
Ewa to umí nandat stějně mladým jako je ona. Pokud jste si přečetli nějaký rozhovor s ní, tak to má dobře srovnané.Berte ji z humorem.Je mladá a některými chybami se učí. Já osobně ji držím palce.
-
For Ewa
Ahoj Ewo, chtela sem te poprosit jestli bych s tebou nemohla udelat rozhovor do jednoho casopisu. Prosim odpovez mi na e-mail nebo tady na ty stranky....dekuju..PA *4* -
ewy farna**********************
ewy farna jsi genialni
************************* ************** mam tě rada mocinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnky
viš
dik¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨------------------------- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ewy farna**********************
nojo uz si sem tyhle veci psala hodne krat kazdej uz to vi tk uz toho nech! nikdo nepotrebude 100x cist ty tvoje komentare -
-
Re: Re: ewy farna**********************
take jse nečti...... *14* *14* *14*
-
-
-
Ahoj Ewčo jseš skvělá,výborná,prostě úžasná. *3* *3* *4* *4* *12* *12*
-
kuk
koukněte se pls sem http://girra.blog.cz/ *9* *9* -
-
Re: kuk
NO A CO TAM?! *5*
-
-
Ewa
My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :) -
Nový klip
Se na to kuknu! *3* -
narozeniny
všechno nejlepší k tvým 17 narozeninám Ewo -
-
Re: narozeniny
Takke preji vse nej k narkám EWY
*14* *5* -
-
Re: Re: narozeniny
Taky přeju!! *4* *14* *16* *14* *1* *3*
-
-
-
všechno nejlepší
-
ewa vs. miley
Nechápu,jak může někdo Ewu porovnávat s Miley Cyrus. Já nejsem fanynka ani jedné z nich,obě mi přijdou trapné,ale Miley je podle mě o hodně lepší než Ewa,navíc má hezčí hlas Miley a Ewa je nudná a ve zpěvu průměrná.