-
já svůj názor nezmenim!!!
vsichni co sem pisete ze je to krava a tak tak ste paka! ja vazne nepochopim jak o ni muzete rikat zeje namyslena kdyz ji neznate! kdyby ste o ni cetli clanky v casopisech a tak tak by ste zjisili ze to co rikate neni pravda! onaje skromna a rozhodne neni tak uboha jako vy s tema vasema "hustejma" slovama! JÁ SVŮJ NÁZOR NEZMĚNÍM *13* ! mejte si klidne kecy ale me urazit nemuzete i kdyby ste se snazili sebevic -
Přání
dodatečně přeji všechno nej nej nej nej k Tvým 17.narozkám a jsi nejlepší zpěvačka je mě teprve 16 ale, představ si, že mám narozky stejný den jako Ty -
Ahoj Evo moc ti fandím a jsem tvoje velká fyninky a mam bratranka na vozíku který tě uplně miluje tvoje songy ,tvoje videklipy prostě všechno...tak se měk hezky a nedělej žádný prusery abys neměla nějaký problemy pak to znáš na píšou to zase jako vžicky do novyn a pak se stho stane špína a to přece nechcem.Aby taková skvělá zpěvačka skončila.Z laaku aneta popelková *14*
-
-
jses ji posedla *16*
-
-
mě se líbí tak nák jak zpívá ale měla by zhubnout.
-
Eva má postavu jako hodně mladých holek. Vypadá líp, než některé holky které váží 40kg i s postelí. Nedívejte se na postavy, ale jak to sluší holkam s kilami i bez kil.
-
-
Tak to si zabila:DDD 40kg i s postelí.:D
-
-
ewicka
ahoooj ewicko plosiiim das tvoje tel. cislo plsky si nejlepsiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* -
EWA
Vy Ewe asi zavidite kdyz tak urazite co? Ziskat v 15 bronzoveho slavika to je podle me velky uspech Pokud se vam nelibi tak sem radsi ani nic nepiste. -
-
Re: EWA
jatu psat budu ja netoužim zaviděd ani to neznam tohle slovo................... ja uražet neumim ziskala bronzoveho slavika jsem skalaRADOSTI DRŽELA JSEM PALEČKY VŽDYT EWA FARNA JE FAKT GOOD
KDYŽ ZPIVALA BOŽI MLINI MELOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MNĚLA VELKEJ USPĚCH -
Re: EWA
ju uraži dadada ja ewu farnu mam moc rada narozdil od dadady ........ jen ju uraži aj mně m. ......
odepiš mi jsem
-
-
je moc nádherná
a moc dobře by se s ní mazlinkalo,to bych strašně rád vyzkoušel,jak je měkoučká a teploučká,to by byla krása *14* -
ewinko farna moje BRONZOVA
EWINKO FARNA MOJE BRONZOVA 15 NEJJJJJJJJJJJJJJ JSI UŽAS ................ DRŽIM PALEČKY POSILAM TI PUSU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
to me pobavilo prej ewa ukazala podstavec jak z národního *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
http://www.extra.cz/superstar-co-jste-v-televizi-nevideli-ewa-farna-se-otocila-zady-a-ukazala-podstavec-jak-z-narodniho-divadla#utm_source=facebook.com&utm_medium=odkaz&utm_campaign=ex03
-