-
ahoj
ahoj!!!ewa je nahodou dobrá!!!!a doufám že si to čte co někteří o ní píšou!!! -
-
Re: ahoj
taky doufam aspon sekne se zpivanim :-)
-
-
Ahojík já mám e-mail na Ewu Farnou, ale slíbyla jsem jí že ho nikomu nedam takže nedavam. *3* -
-
Re: e-mail
hej pls!! ja ewu miluju ona je nejlepsi!! EWI PLS DEJ MI HO!! tak aspon kde si ho mam sehnat?? *9* *15* *8* *7*
-
-
=(
V poslední době mi příde že zpívá falešně =( -
vše nejlepší k 18ctým narozeninám hodně štěstí a zdraví *1* *15* *3* *4* *14* *5* *2*
-
ewa
ewa je fakt good ewicko ses mocinky fajn a pekne zpivas *14* -
....
Ale blablabla...Ty kecy uz nemuzu poslouchat,ze je tag sůůůper!!!!Dyt má hlas jako kazda 13ti letá holka!!!!Je dobrá,ale kdyby se stala moje sestrenka,které je 13 zpěvačkou tag je stejná jak ewa mozna lepsi...Nic proti,ale nedelejte z ní suprovou zzpěvačku..Jeste nic nedokazala a ta pisnicka taky nebyla super...A newim jak ji muzou sroznávat s Avril Lavigne....Dyt nevypadá jako rockerka... -
www.ewafarna.wz.cz
Oficiální fanklub www.ewafarna.wz.cz -
:-)
Ewču jsem měla hodně ráda,i teď si ji moc ráda poslechnu :-) zajdu na koncertík atd...ale časem ji vystřídala a já si oblíbila jinou kapelu-www.nejsroti.blog.cz----celk em mně mrzí,že Ewču v poslední době tak zanedbvám,už nechodím ani na stránky atd...a to je chyba a je škoda ,že vystřídala kapelu ,bez kluků to není ono :-( -
ewa farna je boží *1* *1* *2* *2* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *5* *5*
-
Kaplela
No já nevím jak vy, ale myslím si že ta nová kapela nic moc, možná je to o zvyku ale nvm no *1* přece zkrátka to není ono ikdyž možná se rozehrajou, když jsem se díval na živé vystoupení kdy ewa i kluci začínali tak to taky nebyla žádná sláva snad se rozjedou.