Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Ahoj
    Koukněte se prosím prosím prosím prosím na Paula Wesleyho*9**9**9**9**9**9*prosím je to sexxxxxy zlatíčko *9* a kdyžtak se prosím přidejte do fanklubu*9*!
    • jo!
  • ....

Ja jsem to tu dala 3x ? Sorry....
  • změna

jak vidno,tak by hodně lidí na počest Ewy F. rádo složilo píseň:Neměl jsem tě vůbec rád *1* *15*
  • vodka-s-dzusem

síma

ewa - super písničky ;))
    ale mrzí mě že nemá svůj vlastní styl jako dřív..dyt jí celouk oblíknou stylisti a daj jí na xicht make up a de..
    • Re: síma

a vis co bylo nejhorsi co sem na ni videla ? ta cepice a ty saty a vubec vsechno na letosnim slavikovi
    • Re: síma

stejně si myslím že je to lepší než nic no tak nwm co byste brali aby jste nebyli známí nebo aby vás oblíkli stylistky ??? na co by asi jinak byli *13* *13*
  • Achoj Ewičko si fajn...nevsimej si tech pomluv ktere o tobe pisou si fakt moc dobrá...nekdy napiš bud na e-mail nebo na 737 533 589 *1*
  • tak jest

Ach,ta naše Ewa Farná,není ale,vůbec marná,tralalalalalala *3* *1*
  • ...

Ty vole!!!Ona je z Polsa??Kecáte!!!
  • ewa

Přestože si myslím, že ewče bude po náhlém úspěchu trochu pršet do nosánku, musím říct, že má skvělý hlas, pro mě super barvu hlasu a zaujala mě hned, jak jsem ji slyšel poprvé. Mám celé CD a o tom, že je jí 13 let, jsem neměl ni páru do minulého týdne. K těm nevychovancům, kteří projevují své názory způsobem ty jsi... se můžou slušní lidé vč. ewči vysmát. Slušný člověk řekne ewo, tvůj zpěv se mi nelíbí a tím pro něj věc končí. Dobytek, který se zde projevuje, je nasycen hodně velkou dávkou závisti a především blbosti. Kdyby předvedl alespoň poloviční výkon, jako tahle holčina, může si říct, jsem alespoň trochu dobrý. Ale tahle holčina je hodně dobrá. Ewče přeji hodně štěstí na lidi, nejen jako je pan Wronka, od kterého už nějaké věci také mám a hlavně, aby jí sloužil hlas, neboť je vidět, že do zpěvu se snaží dát vše. Letošní Super star je pro mě ewa *3*
  • nechte ji

Vy lidi, kteří tady kritizujete ostatní zpěváky tak byste se měli zamyslet nad sebou. Neumíte nic jinýho než kritizovat druhý, a ty lidi co kritizujou jsou fakt ubohy!!! a to i víc než chudej člověk!!! stidtě se
  • wtf?

kdo zakládal profil?je přeci Farna,ne Farná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit