Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ewka

ewa je goooood zpevajda *3* *5* *1* *1* *3* *14* *4*
  • mám jse jmenovat jen hele ty a samozdřejmně to myslím na ewu
    Ahojky fanouscci jsem velice rada ze mam tolik lidi kteri mi fandi moje icq je 296-851-619 *14*
  • ne mrs.wesley mrs.wesley je fajn
    • Mrs.Wesley
      Já sem fajn?:D
  • ewa

promin ewo ale naštestí sem nechodíš ale nikola chodilova je mnohem hezčí,chytřejší a hodnější a mooooooooooc jí miluju promin promin *4*
    • Re: ewa

jj *3*
      • Re: Re: ewa

ahojky dááte mi prosím icq na ewu je super a ráda bych jí napsala *1*
        • Re: Re: Re: ewa

ae to asi nikdo nemá nebo má ale nepravé no tak jí ae napis na email *3*
  • janka153

E

Zpívá hezky *4* Na to že má 15 let a už má bronzovýho slavíka je opravdu dobrá. Myslím si, že má na hudbu talent.. *4*
  • kráska

Ewa Farná je velmi krásná a pohledná žena hned jak sem ji viděl se mi zalíbyla *14* *14*
    • nika1979

Re: kráska

MAŠ PRAVDU
      VELKOU PRAVDU. EWA FARNA JE SUPR. JASTOJIM... PŘITOBĚ EWA FARNA KRASNA SIMPATICKÁ. SUPR PISNĚ. AT CO JU NEMILUJI TAK ZBOHEM NAPŘIKLAD TAKOVA DADADA TA JU. POSILA DO PRKINKA NIBRŽ DO PRDELE SPROMINUTI. AJ MNĚ JSNIM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
    • Re: kráska

detail! to hned bije do oci ze to je zalibila a ne zalYbila! pravopis pokud ti to neco rika *13*
      • Re: Re: kráska

ne promin zalibYla!! pardon moje chyba! ale tvoje chyba ze neumis ani poradne psat *14* !
        • nika1979

Re: Re: Re: kráska

tomaš pravdu darís. sůpr nejjjjj fiha o.k. samožřejmě *14* *14* *14* *14* . dik. .snad ostatni tady docili. naš nazor. že. přemišlela jsem at mohu psat s rozumintělně. darís. verunka. *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    • Re: kráska

jasně noo *15* *15* *15* kolik sis toho šlehnul?
      • norie

Re: Re: kráska

ale demi lovato zpiva lip nez ewa farna a mozna tady v cesku neni tak znama jako ewa farna ale v usa jo a tam by farná nepochodila protoze na demi lovato nebo miley cyrus proste nemaaaa!!!!! *8*
  • Hodně štěstí a zdraví Ewo. *4*
  • evina se frajeři
  • Ewo jak si se dostala k spívání? *4* mám tvoje cd a je supek moc se mi líbí písen zapadlej krám
    • Re:

no teda spivani se s,ze se nestydis *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit