Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Ewo vše nejlepši k tvým narozkám. Hodně zdraví. Máš něco kde bycom si lidi s tebou mohli psát? Prostě vše nejjj. Ahoj
    • Ahoj, jelikož si nenapsala jméno tak nemůžu reagovat ne jméno.. Takže můžeme si samozřejmně psát můj oFFicial facebook. Je:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002969681880 Pa tvá Ewa farna a fanclub
  • mattie

New Ewa

ja ggaggu nemám rada a serem na ňu šak nech si ju počúva ten kto chce, to ma netrapí a neriešim tu gagu ale ewu ,, neviem kedy hento ewa vravela o tom, že chce hardrock až okolo 25 to je šak ok,, ale minule som čítala to čo ona sama vravela o svojom novom cd ktoré pôjde nahrávať v lete že tam budú pesničky medzi elektropopom a hardrockom.. teda ja sa na tom teším,, tiež si vypočujem aj pop,, ale dúfam, že to nebude také ako lady gaga ,, lebo potom tie sa mi od Ewi asi páčiť nebudú,, ale tak zaleží hlavne na texte pesničky!! *7* *3* *5*
    • dianna114

Ewa Farna

Takže nebudu tady sprostě pomlouvat ani rozpoutávat žádný hádky,ale tohle sem napíšu. Když Ewa začínala,tak mě zaujala a líbily se mi její písně,ale časem mi začala vadit. Nwm ani,proč,ale to je jedno,prostě se mi už nelíbí. Uznávám,že na to,že jí je 15,toho už dokázala docela hodně a na ten věk zpívá celkem dobře. Je mi jedno,že od Avril přezpívala I'm With You(to se docela povedlo)a taky jaký hudební styl vlastně zpívá(nebo bude zpívat). Ale když se bavíme o jejím 'neuvěřitelném' talentu,tak já si myslím,že je i dost interpretů,kteří umí zpívat daleko líp než ona a její hlas mi nepřijde nijak zajímavý a celkově na ní nic zajímavýho nevidím. A k tomu,že Lucie Vodráčková neví,o čem zpívá a její texty jsou o ničem...tak mi teda napiš,jaký význam mají Ewiny texty jako 'a slunce padá a mizí notak la la la la la la laj' nebo 'ze střípků vět zkládáme svět...' či 'proč jak zapadlej krám cítit se mám',copak tyhle texty mají hlavu a patu? *7* Nechci se hádat,ale tohle jsem fakt musela napsat. Už vás tu nebudu otravovat.
      P.S. Lady GaGa není hnusná ani trapná a i kdyby byla,tak ne tolik jako Ewa. *15*
      • mattie

Re: Ewa Farna

Každý máme svojho obľúbenca tak to nechajme tak,,, LG by nebola taká zlá keby nepôsobí ako kurv.,,,,, a to je ten najvačší problém.... pretože hudba by sa ešte dala keď sa chce človek vyblázniť na diskotéke, ale preto ju v tv prepnem pretože tie chemlónové vlasy žiaria jak na starej šedivej babke a vyzerá to ako parochňa( ale tie účesy čo jej robia sú veľmi pekné- zaujímavé),, A Ewička k tomu textu LALALAJ.. vznikla tak že bola doma, nudila sa a nikto je z priateľov nedvíhal mobil, tak si sadla do trávy a začala písať a myslím si, že na 14 rokov alebo kolko vtedy mala je text celkom fajn!! taký oddychový!!. dianna114 ty máš rada Luciu von.,, Ja mám rada Ewu Fa..a Wendy92.. nehce aby sme sa tu hádili! *7* *7* *5*
        • wendy92

Re: Re: Ewa Farna

Jo, asi tak nějak jak řeklas to je. (myslím to poslední, ne o té L.G.)
      • wendy92

Re: Ewa Farna

Nebudu na to nijak reagovat....ať se o textech hádají ti co v nich žádný smysl nevidí...(mimochodem o tom textu z toho lalalaj-to Ewa vysvětlovala asi v 10 rozhovorech o čem to je)....a mylsím že je blbost furt Ewu nebo někoho VĚČNĚ s někým srovnávat..každej je jinej, zpívá jinak a něco jinýho, a že od někoho převezme písničku - to není loupež, spíš pocta...(no psala jsem že nebudu reagovat ale reagovala jsem ale tak je to fuk)..asi tak no, toto je můj názor..
        • dianna114

Jo,vždyt´ nepíšu,že je špatný od někoho převzít písničku,to je mi jedno,to nechci řešit,jen chci říct,že mi přijde nezajímavá a tuctová a rozhovory s ní jsem si četla asi jen 3 a v žádným z nich nemluvila o písni La la laj,tak o čem to teda je? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
          • wendy92

Re: Re: Re: Ewa Farna

No říkala že to je o tom, jak je doma sama, že to psala když rodiče nebyli doma a kamarádi neměli čas takže jí bylo smutno, seděla sama na louce tak napsala takovej smutnej text, jako že "se jí zdá že patří do jiný doby" atd. Měla blbou náladu tak psala takový smutný texty...takže asi takhle...
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Ewa Farna

Dobře. *3*
        • wendy92

A nemyslím že by byla Ewa hnusná...
  • .

hah,nak mi pamet neslouzi :D hiphopakJ@seznam.cz bye
  • ..

ahoj chci se zeptat jestli tady nekdo neposloucha Blog 27 nebo Escape the fate?
    • mattie

Re: ..

escape the fate poznám,, ale moc ich nepočúvam
  • Ewo promiň ze to napisu bez obalu ale uz se prosím přestaň přejidat a začni cvičit !!!!! Na andělech jsi vypadala jako velryba !!!!!! Je neuvěřitelný že to stále neřešis i kdyz si komerční zpěvačka to chceš vypadat jako Helena Růžičková??? tak za dva roky pokud neudělas radikální kroky ji doženes to opravdu chceš? To pak ale budeš muset změnit styl hudby vidím to na uzkoprofilove sanzonky někde v na předměstí....a to bude velká škoda...
    • pane bože Ewě to moc sluší i když má pár kilo navíc. pořád vypadá mnohem lépe než nějaké vychrtlé modelky. *2*
  • wendy92

3. česká slavice

Blahopřeji ke 3. Českému Slavíkovi.. *4*
    • Re: 3. česká slavice

gratuluju ti jsem moc ráda že jses umístila ale ty šatzy byly strašné,tak a ted mi začněte nadávat
      • i.love.green.day

Re: Re: 3. česká slavice

jj ty šaty... to bych sebe teda nevzala... Ae od pasu nahoru ¨jí to moc slušelo, ae dole ten střih, mno bléé... Taky na konci divně mávala s mikrofonem..Ae jinak se fajn, mám jí ráda :)
      • Re: Re: 3. česká slavice

to jo a navíc byla asi nějaká nachlazená,jak zpívala
        • Re: Re: Re: 3. česká slavice

ale není divu,při tom počasí a chřipkové epidemii
  • překlad Tam gdzie ty

Dá se sehnat překlad textu "Tam Gdzie Ty..."?
  • wendy92

Sprosťárny se mažou!!!

Píšu to sem znovu, asi po desáté a naposledy - všechny vulgární příspěvky se OKAMŽITĚ MAŽOU!!! Takže si ušetřete čas s vymýšlením rýmů apod...
    • nika1979

Re: Sprosťárny se mažou!!!

stebou souhlasim .ti jejich neslušné . vulgarni slova tu nemaj bej. same holky kté jsou tu elis5 k..a..t..u..s..h..ka. uraži.aj .ehh......wendy92 .ja knim nepatřim. oni. jsou už. tací. nemocni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • Nechápu!!!

Nechápu tu holku...jak může ve 12 nebo 13-ti letech zpívat o tom jestli ji měl někdo rád???Beru kdyby to zpívala nějaká dvacetiletá zpěvačka,ale tohle kuře??? *9*
    • Re: Nechápu!!!

Vždyt to je jen písnička,
      • Re:fuj

Ja te teda uplne chapu!Taky nechapu,jak 13 holka muze zpivat jestli ji mel nekdo rad! *7* Je to upa uvaleny,kdyby to zpivala třeba ve dvaceti,tak to chapu,ale ve 13 letech*9* *8* *7* ?
  • destiny-hope.cyrus

coze?!?!?!?

jako nechci nic říkat ae nechte se vyšetřit ona a hezky zpívá?!?! ste se snad uhodili do hlavy ne?! kde zijete?! je to jenom nejaka holka kterou vyhrabali kdesi!! víte kolik dedi ma jeste veci talent nez ma ona?!?! a kolik dostalo šanci??? jezisi je to jenom uboha holcicka co porad rika sem upe normál holka!! Kdo to říká nemá to v hlave asik ok! jako kazdej je nejakej ae rozhodne ne normál! dyt neni ani hezká ani hezky nezpívá co vlastne umí?! jako amerika má miley cyrus demi lovato jonas brothers avril lavinge a co máme my?! Ewu Farnou pche co to je?!?! ae je to muj nazor a vas vam neberu takze je to jen na me co tady nepise ne?! no tak!! *15* *1* *1*
    • katyka

Re: coze?!?!?!?

hmmm...ty proste jen zavidis ze umi zpivat lip nez ty *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit