-
ewa je super
ewicka je proste zlaticko
*14* -
-
Re: ewa je super
13.12.2008 bude vyslašeni česky slavik
mattony
bude tam ewinka farna jaji zbožnuju moc
a naty lidy co ji ne přirostla k srdci
tak at jdou ven randid............. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *7*
-
-
ewa farna genius supr % kristin. mimi 1979
ewa farna
ticho
lalalaj boži mlini melou
měls mě vůbec rad
klam .
jaky to je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fakt dobrá zpěvačka a skladatelka moje nejoblíbenější píseň je Na ostří nože prostě Ewa Farná je fakt super!!!!!!!
-
..
nejlepsi je podle me ticho ale to polsky *14* -
-
Re: ..
je i česky *5* -
Re: ..
Souhlasím!!!
-
-
WaW
AoooJ *1* Jestli máet tokovíí keci ke Zpěvačce Ewě Farné kterou mám ráda tak vám něco udělám!!!Jestli umíte jne pomlouvat a nic jinýho tak se zahrabte jsem zvědavá kdo zvás umí takhle zpívat jako ONA!!Asi nikdo že??Tak toho nech¨te..Když by vy ste byli zpěváci a mi psali tokovi komentáře tak se vám to zdřejmě taky libyt nbude!!!!A Ewa na to kolik jí je let zpívá bezvadně!!! *14* A jeslti vám se to nelíbý tak sem nic nepiště vím každej má svuj styl. ale psáát že je piča a tokovi tak to jen píšou debili ktery nemaj ani srdce a nic!!!!Děkuji a měli bys te to napsavit!!!Ewu to muže i urazit a kvuli vám přestane zpíváát..Ubožááci!!!!!!!!! *5* -
-
Re: WaW
Máš pravdu NIKDO... *13* Všichni totiž zpívají o 1000% líp než Farma
-
-
všechno nejlepší k narozkám Ewo =)
-
sportovkyně
proč není uvedena i mezi sportovkyněmi,vždyť vyhrála i sjezdařský závod *7* -
to si myslim já
ewa je squela a miley na ni nema ani kdyby ses snazila co nejvic muze! ewa toho uz vazne dokazala az az takze si myslim ze ewa ma na dlouho dopredu uz zarizenou budoucost! a to si piste ze to bude squela budoucnost! drzim ti palce! *4* -
-
Re: to si myslim já
Ewa na Miley nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Já si myslím že na ni Miley má...protože jak už tady ta jedna holka řekla...ewa je jenom zpěvačka...a co dokázala ewa?ta nazpívalala jenom píseň k filmu camp rock -...ale Miley...ta má teďka svůj film ...běží jí serial,hraje na kytaru,zpívá...myslím že oni dvě jsou možná tak nastejno...ani ewa ani miley není lepší než ta druhá... *4* -
no prave ze miley na evu ma ona vic dokazala nez farna miley je herecka,zpevacka,hraje na kytaru,kalvir a zklada pisne a ewa jenom zpiva no to je rozdil ze -
-
Re: Re: to si myslim já
ne *8* -
Re: Re: to si myslim já
co miley dokazala? NIC! kebyze jej bohaty otecko nezaplati rolu v hannah montana tak o nej nikto nevie! -
-
Re: Re: Re: to si myslim já
no prave ze ja ji treba neznam jenom z hannah ale z filmu v kterych hrala vis
-
-
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
1
EWA je nejlepší jenom ji všichni závidíte,nikdo na ní nemáte *4* -
-