-
ewo jako ty ses tedka hodne zmenila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ses trapna -
Ewička
řeknu vám svůj názor na Ewu je nejlepší zpěvačka, úplně super holka a vůbec není nafoukaná, prostě je nej *4* *4* -
bude nebude (???)
no že by byla něčím extra to se říct nedá ale je teprve na začátku svojí kariéry néé....ještě není tak zkušená ale třeba za pár let to bude ještě lepší takže bych neříkaja že je hnusná ani že žádná jiná zpěvačka není nej---- *3* *4* *7* *7* *7* *9* *8* *15* -
-
Re: bude nebude (???)
každý má jiný vkus.Mně se třeba líbí.A vy co sem píšete že se vám nelíbí,tak se vám líbí zas někdo jiný a nám ne: *3* -
-
Re: Re: bude nebude (???)
tojo mně je nejjjjjjjjjjjjj je supr mlada krasna posilam kisses těm kteři ji oblibili a oblibena bude 214. roku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak at jsi veznou noutbouk
http://www.youtube.com *3* *9* *13* *5* *4* *5* -
-
Re: Re: Re: bude nebude (???)
nejjjjjjjjjj
sexy hlas.......... *13* *13* *13* *5* *5*
www.osobnosti.cz
www.boy .george.net *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: bude nebude (???)
mě se dost líbí ewa farna
-
-
-
-
-
Mazel
Je to roztomilej mazlík a má před sebou budoucnost. Líbí se mi její styl a zpěv! A je to hezká holčice! *3* Jo, a včera se mi o ní zdálo....bylo to erotický a hlavně nečekaný....nevím proč mě to napadlo ve snu! Má pěknou prcku.....sy stydím.... *14* -
ahoj
ahojte fanusici ewi farnej nemate niejake videa videoklipov na poslenie na mail lebo mne sa neda nikde stiahnut budem rad vdaka pekne mail 000mi000@azet.sk vdaka pekne *3* -
EWIČKA
Nemáte někdo plakáty nebo obrázky s Ewou? Dám vám za to nějakou vaši oblíbenou osůbku :) písněte kdyžtak vzkazík :) *14* -
nechapu
nechapu vas! tady se ma psat o ewe a ne o ty vasi demilovaty a miley cyrus! dete si na jeji profil a nevpruzujte tady! *5* -
-
Re: nechapu
BUDEM. JA VERONIKA 100DEJ EWĚ POKOJ- *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: nechapu
Co to tu o mě píšeš? -
-
: nechapu at jsi daris vymisli svuj fanclub. nadavek
verounko to misliš mně. nebo tu darís,...... ktera uřaži přece a ja verunka 1979 verunka100 jsme nejjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: nechapu
jezis tys me zase nepochopila! ja rikam ze sem nemaj cpat tu demi a miley
-
-
-
výslovnost
E.F. je jediná zpěvačka na naší scéně, které NENÍ ROZUMĚT ANI SLOVO, nemá vůbec procvičenou výslovnost, není poznat o čem vůbec zpívá. *10* -
-
Re: výslovnost
tys ji nikdy neslysela tak drz......
a jdi do..........
JASNY *14* -
Re: výslovnost
j to je fakt že ji občas není rozumět, ae zpívá krásně, tak proč si ji neposlechnout :) navíc je to polka, tak pro ní čeština třeba není tak jednoduchá :) je super :) -
-
Re: Re: výslovnost
mně se zdá že to zasejc tak hrozný neni...a vůbec od kdy žije v Čechách??Od narození?? -
-
Re: Re: Re: výslovnost
česky mluví normálně - poslechněte si nějakej její rozhovor. bydlí tu od narození asi proto že se tu už narodila. vyslovuje dobře. pokud jsi jí nerozumněl, pravděpodobně si měl špatnou kvalitu zvuku, nebo do toho kapela moc bušila, hodně záleží na ozvučení. -
-
Re: Re: Re: Re: výslovnost
pak tedy není co řešit
-
-
-
-
-
Kdo je lepší?
Ewa Farna,nebo Miley Cyrus? -
-
Re: Kdo je lepší?
Ewča -
Miley na 100% -
Ewa a Miley sú moje náááááááááj speváčky takže obidve majú u mňa 100% *14* *14* *14*
-
-
Máte rádi Ewu, podívejte se na můj blog
http://markeet123.blog.cz/
a hlsujte v mojí anketě na
http://markeet123.blog.cz/1211/nejkrasnejsi-bzlute-saty