-
Gratuluju
Ewičko moc gratuluju k bronzovému slavíkovi!!! *15* *14* -
..
na některých fotkách má vlasy jako ošklivka katka nemyslíte? *1* *5* -
-
Re: ..
bych řekla že na všech *1* *1*
-
-
:-!
*9* nesnáším jí ale nic proti,každý má právo na svůj názor *9* *5* *8* *16* *10* -
-
vše nej k narozkám
VŠECKO NEJLEPŠÍ *14*
-
-
hvězda
ewinkoo mojeee ti jsi upanky supinky a mocinenky mocky bych te chtěla za kamaratku protože by z tebe byla sranda. ti jsi mocinenky užasna a ja te mam ráda jako osobnost spevačka jsi nejlepší na světě a kdo ti nefandí je blbeček protože ti jsi nejlepší na všechny a nikdo na tebe nemá přála bych ti i na modelku protože si moc heská mám te rada tva fanynka *4* -
-
Re: hvězda
ja ewičku farnu
zbožnuju ......................................................................................................................... princezno *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* takjako ti take ji bych ctěla zakamošku nebo za sestru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* slumičko -
-
Re: Re: hvězda
Ježiši taků pindu to by sis dala tu bych nechtela ani jako štětku na hajzl
-
-
-
ewa
POZOR - Velký duel fanoušků Ewy Farné a Lucky Vondráčkové
Ve středu 18.2.2009 se na TV Óčko, v pořadu DJ divák, uskuteční souboj fanoušků Ewy a Lucky. Přijďte osobně podpořit Ewu, ať všem ukážeme, co jsou farnoušci zač :-) Můžete přijít v tričku Ewy, vzít s sebou transparenty... DJ divák se vysílá od 15:00, ale je nutné přijít s předstihem, abyste se stihli zapsat a tudíž se dostali do vysílání.
KDE: TV Óčko, Vrchlického 29, Praha 5
V případě, že se nebudete moct zúčastnit osobně, můžete souboj ovlivnit pomocí sms ve tvaru OCKO DJ TVUJ TEXT a odeslat na 900 22 15 .
*3* -
-
Re: ewa
Patřím k fanouškům Lucky!!!!!! -
-
Re: Re: ewa
ja k ewinym
-
-
-
Eva Farná má skvělej styl a taky krásnej usmv skvělej spívá ma užasnou kapelu nejvíc se mi od ní líbí písnička maska a ticho a kdiz sem zjistila ze přijede jnam do Prachatic na Zlatou Stezku tak sem byla natčena musela sem bejt v první řade abych jí videla s blízka mela sem na sobe zelenou křiklavou mikinu a kdiz na me mrkala tak sem byla stastna a zavidím jí ze je slavna celebryta a ze je nadherna krasne spíva a kdiz rozdavala autogrami tak sem se jí chtela zeptat jesli přijede ešte nikdi do Prachatic chtela sem i autogram společnou fotku ale byla dlouha fronta a a taky jesli se jí u nas v Prachaticích líbilo tím chci proste říct ze se mi Ewa Farna líbí a byla bych moc štastna kdiby ešte nikdi přijela k nam do Prachatic konec
*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
Narozky
Všechno nejlepší Ewo a hodně zdraví,spokojenosti,lásky. *14* -
nemám ji ráda ale písničky ujdou *10* *4*
-
dotaz
nevíte,prosím,jak předělat na klávesnici-tam,kde jsou ty 4 symboly-z polohy vpravo dole na vlevo nahoře *7* Poraďte-prosím moc -
-
Re: dotaz
to je bez šance,asi nikdo neporadí *9* -
-
Re: Re: dotaz
tak už mi poradili v jiné diskusi
-
-
Re: dotaz
víte,jak jsou v levé řadě černé a v pravé červené znaky,tak jak to dát na ten horní černý
-
-
Asi ste se spletli
Nezdá se mi že by bylo FarnÁ ale mám takový pocit že to má být Ewa Farna *1* *15* -
-
Re: Asi ste se spletli
jo to jo *4*
-