-
ráda
já ji mám pořád ráda. *14* -
😇
-
Ježiš jak může mít profil na osobnostech?? Vždyť je to jen malá hvězdička která ještě nic nedokázala! *16*
-
Pozdrav
Ahoj Evičko prosimtě kde bydlíš v jakým městě a máš ICQ ahoj Michal *3* -
-
hoj
ty chceš vědět kde bydlí ježiši to sis měl vybrat někoho jinýho *8* -
Re: Pozdrav
za prvé Ewa se píše s W, za druhé Ewa bydlí ve Vendryni a za třetí Ewa nedává její icko
-
-
divné
je divné že se tak rychle dostala i do Česka
*5* -
bla bla bla.....
hele možná je ewina hezká holka ale přijde mi, že jí stoupla sláva do hlavy - viděli jste ANNO 2008 co tam prováděla? No to bylo fakt strašný. Mno hele a co to znamená když slyším Farninou muziku a nejdnou se mi udělají pupínky na obličeji? asi alergie, ne? prostě: jestli se někomu líbí já mu jí neberu, ale mně se vůbec nelíbí a byla bych ráda, kdybyste respektovali že se někomu nelíbí ewina ale sandra, která se aspoň trošku snaží... -
-
Re: bla bla bla.....
to co predvadzala na anno 2008--bolo super uzasne!!!! *13* *13*
-
-
jj!
hlavně mám nejrači boži mlejny mlejou! *14* -
-
Re: jj!
já zase toužím
-
-
bla bla bla....
dobře ewina je možná hezká ale slávu si nezaslouží! já o tom vím své!!! *13* -
-
Re: bla bla bla....
prečo si nezaslúži slávu:????
-
-
Bože to je výmaz!!
Dyť takhle zpívala Amy Diamond už ve svých 10 sice má jinou barvu hlasu,ale Ewa Farná je moc mladá na to aby byla slavná a nevím proč všici šílí jak je to PREJ skvělá písnička!!!!A VELMI POCHYBUJI,ŽE TO ZPÍVÁ ONA!!!!*13* -
nerigistrovana
hele ewa farna je nejlepsi umi spivat..a ten kdo o ni pise ze je to krava atd atd tak jenom zavidi tak kdyz se vam nelibi tak to o ni nepiste nevsimejte si ji ne..o tom kdo to pise tak je..... *1* *1* *1*