Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

ráda

já ji mám pořád ráda. *14*
  • esmeralda
    😇
  • Ježiš jak může mít profil na osobnostech?? Vždyť je to jen malá hvězdička která ještě nic nedokázala! *16*
  • Pozdrav

Ahoj Evičko prosimtě kde bydlíš v jakým městě a máš ICQ ahoj Michal *3*
    • hoj

ty chceš vědět kde bydlí ježiši to sis měl vybrat někoho jinýho *8*
    • Re: Pozdrav

za prvé Ewa se píše s W, za druhé Ewa bydlí ve Vendryni a za třetí Ewa nedává její icko
  • divné

je divné že se tak rychle dostala i do Česka
    *5*
  • bla bla bla.....

hele možná je ewina hezká holka ale přijde mi, že jí stoupla sláva do hlavy - viděli jste ANNO 2008 co tam prováděla? No to bylo fakt strašný. Mno hele a co to znamená když slyším Farninou muziku a nejdnou se mi udělají pupínky na obličeji? asi alergie, ne? prostě: jestli se někomu líbí já mu jí neberu, ale mně se vůbec nelíbí a byla bych ráda, kdybyste respektovali že se někomu nelíbí ewina ale sandra, která se aspoň trošku snaží...
    • mattie

Re: bla bla bla.....

to co predvadzala na anno 2008--bolo super uzasne!!!! *13* *13*
  • nespesna

jj!

hlavně mám nejrači boži mlejny mlejou! *14*
    • Re: jj!

já zase toužím
  • bla bla bla....

dobře ewina je možná hezká ale slávu si nezaslouží! já o tom vím své!!! *13*
    • mattie

Re: bla bla bla....

prečo si nezaslúži slávu:????
  • Bože to je výmaz!!

Dyť takhle zpívala Amy Diamond už ve svých 10 sice má jinou barvu hlasu,ale Ewa Farná je moc mladá na to aby byla slavná a nevím proč všici šílí jak je to PREJ skvělá písnička!!!!A VELMI POCHYBUJI,ŽE TO ZPÍVÁ ONA!!!!*13*
  • nerigistrovana

hele ewa farna je nejlepsi umi spivat..a ten kdo o ni pise ze je to krava atd atd tak jenom zavidi tak kdyz se vam nelibi tak to o ni nepiste nevsimejte si ji ne..o tom kdo to pise tak je..... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit