Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ewa Farna - jukni na efarna.sblog.cz

Více informací o Ewě Farne na adrese - www.efarna.sblog.cz
  • koncert

kdyby byl v Holýšově velky zajem o plzensky koncert tak jsme mohli jet autobusem *1* my vzdycky udelame vsechno aby jsme sehnali listky *1*
  • Ubožáci

Vidím, jak si tu tak píšete, že jste pěkný ubožáci, Ewu neposlouchám, ale až někdo dokážete ve 14 letech to co dokázala ona tak potom možná můžete někoho soudit... Jste opravdu trapní chichi a já se těm diskusím tady fakt musím jenom smát, závistiví češi se vždycky umí pěkně projevit že *1*
    • Re: Ubožáci

Já taky ewu nemusím.Jenže Lucka Vondráčková začínala zpívat už v 10letech.Nevím koho posloucháš ale Lucka je fááák dobrá.Hlavně je s ní nej zábava při natáčení klipů. *14* *3* *5*
    • Re: Ubožáci

to je toho já jsem ve 12 vyhrála 1.místo ve školník kole superstar které výbíral Jiří Koběrský.teď mi je 17 a vyhrála jsem v praze dva zlatá místa *3*
      • lukysek

Re: Re: Ubožáci

mno vidis si lepsi ne EWA FARNA scoro a to ti bylo 12
        • Re: Re: Re: Ubožáci

minulou sobotu jsem natáčela CD.Za pár týdnů vyjde
        • Re: Re: Re: Ubožáci

lukasi to sem ja stela-bella jo ty ji to veris nemam marnou(farna) rada ale nevim jestli rika pravdu
  • jak se maš? *3* *3* *3* *3* *3*
  • Jsem golďačka! A jsem nej fanynka... tak co meleš Adélo!!Já jsem nej:*** *14* *2* *1*
  • ahoj

čau lidi zajděte mrknout na www.super-blog.estranky.cz je to uplně bomba blog *4* *15* *15* *3*
  • EWA FARNa

oto sni chce chodit protoze má lentilky pod kobercem!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hlasujte!!!

Hlasujte zde pro nový singl Ewy Farne Cicho:
    http://www.t-repp.estranky. cz/clanky/hitparada-eise-chart-_-no va-_/_-nova-_-hitparada-eise-chart-
  • anisek22

česká nej zpěvačka

top 3. nej českých zpěvaček
    1.Ewa Farna
    2.Lucka Vondráčková
    3.Aneta Langerová
    *15* *15* *14* *14* ale EWA FARNA JE NEJJ S MILEY CYRUS prostě Miley a EWA *14* *14*
    • sharpay1995

Re: česká nej zpěvačka

Stím seznamem český zpěvaček naprosto souhlasím!
      • nelmo

Re: Re: česká nej zpěvačka

jj přesně!!!
  • farná

Zpívá celkem dobře ale zdá se mi že to přehání mno nevim nejni mi simpatická *7* Takhle se může proslavit každej i když nemá za sebou úspěchy v soutěžích stačí mít zazobanéé rodiče *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit