-
icq 206-062-517
je hezka a zpiva krasne *14* -
ewa farna
Ahoj chodi sem opravdu ewa farna?ja bych se sni chtela seznamit a chtela bych sni spivat umi pekne mooc zpivat *3* *4* tak mi prosim nikdo odepiste ahoj denca -
For Ewička!!!
Ahoj Ewičko!!!!! jek se máš??? mám zě mooocinky ráda! však to víš!!! Byla jsem na tvém tour 2008/ v ostravě v domě kultury a bylo to hooooooodně fajný!!!! mám tě mocinky ráda!!!!! mt EWIČKO!!! A já jsem petra sojková a byla jsem s mojí kamarádkou jako poslední na řadě a dala jsem ti dáreček?? líbil se ti??? prosím odepiš mi!! díky Ewičko!!! miluji tě!!!! jsi prostě nejjj na celýjm světě a ti co tě nemají rádi ta se na ně vybodni!!!!! jsou hloupí a neví jak skvělá jsi!!! ahoj! zase někdy na tvém koncertě!!!! už se těčím!!! papá! *14* *4* *4* *14* *3* *1* *3* -
-
Re: For Ewička!!!
kdyby si se radši pořadně ucila aby nebyl ten národ tak blbej jako je místo řešení takovejch hovadin co tady čtu obě ypěvačky toho zas tak super neuměj ale jednou třeba budou -to se uvidí ale každopádně jsou za vodou a nejsou to dyliny jako ty co to tady kolikrát píšou.Pro mě je skutečnej talent např.Janis Joplin,patti smith atd.to jsou skutečné zpěvačky-srovnej si to ale rozhodně knim ma Ewa blíž,aspon co se muziky tyká.Ovšem jinak to skutečně srovnávat nejde
-
-
Ewa je super Zpěvačka určitě porazí i Gotta ve Slavíkovy.... *15* *4*
-
Ewiiicka
je mi lito ,ale semka prava Ewa bohuzel nechodi.... *9* -
takže
když někdo bude reagovat na tento můj příspěvek,tak se objeví pod názvem re:takže,když odpoví na příspěvek re:takže,objeví se pod názvem re:re:takže a tak je to pořád dál-to bylo vysvětlení pro vás,co to stále nejste schopni pochopit -
Toužím
Toužím je opravdu parádní singl, povedl se *4* Těším se na desku. -
-
Re: Toužím
Ale to Toužím je fakt špičkový, a ta hudba..... Farna teda vyrostla, není to jen zpěvačka ale i skladatelka, složit v 16 takovej skvělej text, fakt umělkyně..tato holčina je budoucnost české pěvecké scény (a to nemluvím o Polsku kde z ní všichni šílí).. *4* -
-
Re: Re: Toužím
naprosto souhlasím...! toužím je naprosto bombový singl...a je to velká změna...když si vezmete Měls mě vůůbec rád a Toužím... Opravdu Ewa je budoucnos české hudební scénu... -
-
Re: Re: Re: Toužím
Souhlasím *4*
-
-
-
-
Ewa Farna
Ahoj má vůbec Ewa icq nebo skype?? -
-
Re: Ewa Farna
jo Ewa má skype i icq ale nikomu ho nedává,asi tak -
-
Re: Re: Ewa Farna
neříkej
-
-
-
nejlepsi holka na svete
je moc hezka mam ji rad lol *14* -
-
Re: nejlepsi holka na svete
to souhlas ................................... ..............
me hodnoceni zni tak 1225568+1255
124235+ 12568
12222255555555+ 12547 toje me hodnocení
kimi,,,,,,,, a mně provu farnu,,,,,,,,,,,, nebojjjjj ewi farna ti co uražej .at nehodi jsem........ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
pohodářka
ewa je pohodářka hlavně že si na nic nehraje! *15* *14* *1* *3*