Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blackpeggy

toužím

ahoj newite někdo kdy ma vyjit ta ewčina nowa deska ?? a vyjde aspon do vanoc ja bych ji strašně moc moc chtěla tak mě plisky informujte diky čau
  • ahoj Evo jsem tvoje nej faninka. *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *1*
  • polska ves na pohranici
  • ewa je vazne super holka
  • Farna

Ted jsem si přečetl že Ewa se dostala na gymnázium.Moc gratuluji Ewičko jsi nejen skvělá zpěvačka ale i studentka
    Moc ti fandím!! *3* *14* *4*
  • ..

kdyby byla ewa v americe tak je znama po celym svete jako treba miley cyrus , je fakt talent a nevite jestli pisnicka bozi mlejny melou bude na tom jejim novym CD?
    • wendy92

Re: ..

Proč by měla být na novým CD?? samozřejmě že nebude, dyt není nová..a navíc už je na dvd live..
  • Souhlasím s LAUROU, alespoň je v Superstar nějaká zábava! *3*
    • Jo to k tomu prostě patří, hlavně při castingu, já bych se třeba při tom nudila kdyby tam nebyla sranda
      • Nejsi ty trochu retardovaná, když ti něco takového připadá jako sranda? Měla bys jít na vyšetřeni. *16* *16*
        • Nech si ty blbí starý kecy, to fakt nejsem, ale ty jo, protože takhle hrozný urážky používají jenom namachrovaní vyjebaní kokkoti, co znají jenom rock a kouření marihuany, ty prostě píšeš hovadiny z nudy
          • Zato vím, že blbý kecy se píše s tvrdým y, inteligente. *3* *3* Ovšem co jiného od tebe čekat, že jo. *4* *5* *5*
            • Když jsem na někoho naštvaná, je mi jedno co píšu, ale to ti může být jedno, z češtiny mám vždycky jedničku a to jsem v 5. třídě!!!!
  • zajímavá holčina

docela hukot ve 13 takhle bojuje...
  • věk

jako nic proti ale pokud já vím tak Ewě bude 15 v srpnu 2008...
  • já vim že tonenapsala ewa farna *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
    • tak proč si ji psala? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit