Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eva je *12* *11* *10* *8* *6* *1* *16*
  • ....

Ewa je super holka a suprově zpívá *1* *1*
  • farna

čaw chodi tady ewača chatovat??nevite nekdo pls? *9*
  • kráva,v tom klipu na tu discárnu měl smě vůbec rád si hraje na punkerku skáče tam jak koza,ale takhle skákat popíček newim newim,v každym případě ji nenávidim...
  • Ewa

Autor: TH-4ever:) [tera@seznam.cz] Název: Ewičko ty kravičkooo Vloženo: 2006-11-27 20:34:13 Hraje si na něco co neni, je nymyšlená a vůbec nemá na co, má fakt strašnou barvu hlasu...je tlustá a trapnáááá a nejvíc mě na ní ser* že kopíruje nejen Belindy písničky ale i písničky Avril!!! a to do polštiny fůůůůj!!! Ty Ewwwwwwičko, kravičko...jestli tohle budeš číst:Seš ta nejví namyšlená kráv* kterou znám...a to ti je jen 13...ty chudioinko. Nemáš absolutně vychování. Bude to asi tak, že uboze závidíš a nemůžeš to skousnout.
  • chandlar

chandlar

*3* víte měla jsem ewu ráda ale líbilo se mi chvíly to její první cd *9*

*5* víte nechci nikoho urazit ale z druhýho cd se mi líbila jen píseň ticho
    ostatní HRŮŮŮZA!!!! *10*
    • Re: chandlar

to neni vubec pravda! vis co by me zajimalo ? co se ti jako na tech pisnickach muze nelibit *13* *9*
    • Re: chandlar

taky se mi zdá,že to 1.album měla lepší
      • Re: Re: chandlar

nejsi divnej vr???? vzdyt to jeji prvni cd bylo jen tak jakoby na "rozjezd" ! bylo to takovy strasne detinsky a to druhy bylo upa best!!! asi si si jeji druhe cd poradne neposlechl!!!!*14* promin hlavne se moc neurazej
        • Re: Re: Re: chandlar

Ale většinou se mi líbí spíš ty polské verze jejich písní
  • Držím ji palce

Mě osobně není 15 ani 20 ale je mi 23. Není to můj styl hudby že bych si kupoval její desky, ale tahle slečna má úžasnej hlas. Když se dokáže někdo jako ona, prosadit ve věku jako se prosadila ona, má to něco do sebe. Na svůj věk dokázala opravdu hodně, málokdo se vyšvihne nahoru rychle tak jako ona. Nepočítám superstarový hvězdy který stejně tak rychle zajdou jako vyšli v reflektorech TV novy. Sama si to vybojovala, a věřím že si své pozice váží a bude se nadále zlepšovat. Za takový 4 roky bude třeba světově známou zpěvačkou pro teenagery jako je teď například Avril Lavigne. A je to velmi sympatická slečna. Zatím není podle mne zkažena penězi. Doufám že ji to vydrží takto co nejdéle, protože když zpěvák začne být moc namyšlený ztrácí své fanoušky. Když jednou změní styl hudby na nějakej tvrdší rock, což se asi nestane :-) ale co kdyby náhodou její desku si pořídím. I teď si ji občas poslechnu v autě když je někde na rádiu, ale ne proto že by se mi líbili její písně, ale líbí se mi ten její krásnej hlas. Na její věk, to je prostě nádhera. Přeju jí hodně štěstí, co nejméně závistivců, a nějakýho toho kluka aby jí ty demen.i co se vydávají za jejího kluka dali pokoj. *3*
    • sharpay1995

Re: Držím ji palce

naprosto, ale naprosto souhlasím!!!
      • Re: Re: Držím ji palce

má pravdu
  • hurvinkovamorticie9

😍😎😇

• Ewinka

Ahoj ewičko, je mi o rok min nez tobe a myslim si ze bych nebyla schopna zvladnout to co ty. je to velka zatez a ty jsi sikovna ze to tak zvladas. jsi super a napis mi nekdy. janulka94@seznam.cz
  • Ewa farna

je to náhodou super spěvačka neni to žádná kráva co kdybis te byli vi ona a taky by to o vá říkali že to by byla sranda *1*
    • Re: Ewa farna

Nema nekdo ICQ Ewy Farny???a nebo Ewo, nechceš my ho posla na meil???rád bych s tebou pokecal, seš fakt užasna mlada dívka...:-)seš talent, velkej:-) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit