Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám
  • rades

Silvestr 2008 na primě

Ahojky Ewičko! Včera jsem se díval chvílu na primu a ta Tvoje nová písnička o klukách je moc pěkná! Rytmická, melodická, prostě se k Tobě hodí! A moc Ti to slušelo! Ta ofina je úplně super! Miluju holky s ofinou! Je to strašně sexy! *3* Klidně bych byl Tvým manažerem! Papa.
  • Kdo se vám líbí jako celebrita více?

Ewa nebo Ashley Tisdale
    • Re: Kdo se vám líbí jako celebrita více?

když to chceš vedet..ani jedna.. *5*
  • ahoj ewo taky o tobě píšu referát do hudebky *14* *4* *14* *3* *4* *3*
  • ewa

hale ewo to je mrte prdel ja se narodil v totalne stejnej den co ty *4* nechces mi poslat na e-mail tvoje cislo ? nebo alespon skype icq prezdivku na chat jentak bysme pokecali ne zebych stebou chodil ale klidne kdybys chtela ale spis jentak ze bysme pokecali jezisi to je prdel sme se narodili ve stejnej den
  • ewi

ewi hoci som z vychodneho slovenska my tu na slovensku ta mame strasne radi si super spevacka a ty vsetci co hovoria ze nevies spievat su blbci nerozumia sa do toho tak jich nepocuvaj a spievaj dalej.p.s.chalanom sa strasne pacis
    *1*
  • jde to

no mohla by trosku zhubnout na zadecku a na bokách.A mela by prestat nosit ty vesticky ty skrivají prsa(ktere ona nema velke),sice zvirazní pas(jeji pas je tak akorat ale spis stihli)ale na bokách ji to dela baculatejsi a navic ji ty vesty neslusi.Coz asi slusi jen vyhublim anorexickám a blondynam *1*
    • Re: jde to

ti delas srandu? ty ji tady budes jeste rozkazovat co si ma brat na sebe?? co si myslis!? a navic v nekterych pripadech ji oblekaji jeji stylisti a tak! *13* a navic i kdyby se voblikala sama tak onama svuj styl a nemusi poslouchat nakyho chytryho frajirka! to by me zajimalo co nosis ty
  • ahoj ewo nechtěla bys přijet do střiteže u ropice nahoru ke kostelu v 16.00 *9* 9.7.
    • Vieš že si to neprečíta??? A rovnako, má tak nabitý program že by rovnako neprišla!
    • Ne nechtěla.:))
  • Nechte ji byt. Já jsem v jejim veku byla taky strelena a umi me rozesmat. Lepsi jak kdyby tam sedel nejakej suchar!!
  • rrrrrrrrrr

je to kocka!!!!!!§ *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit