Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

ahooooojjjjjjjjjjkkkkkkkyyyyy

aHOJKY PROSIMTĚ NECHOD TADY S MICHAELEM JACKSONEM protože jsem jeho fanynka a tady je diskuze o ewě nic ve zlým!
    no jinak jak se má ewička?
    • Re: ahooooojjjjjjjjjjkkkkkkkyyyyy

Ted tě nehcápu *9* *9* *15*
  • No
  • talent

Ahoj. Chytˇ to všechno za pačesy,máš ohromnou příležitost. Hrozně Ti držím palce.Opatruj se. Jarda *1* *1*
  • Jsi supr

Ahoj Ewo jsi fakt supr mám rád(a) tvoje písně *1* *4* *3* *14* *4* *15* *5* *14* *5* *3*
  • nika1979
    Ewa Farna......bude studovat školu Na Prava JudrADVOKATKA...... a dělat jsi řidičák¨¨¨¨ *14* *14* *14* *14* *14* *6* *6* *8* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *6* *8* *4* *4* *4*
    • Jakto všechno víte. ? S pozdravem Ewa farna a fanclub
  • vse nejjj ke tvym narozeninam, jsem ve tvem fanklubu a zustanu v nem i nadale (myslim v opravdovem fanklubu ne v tom na techto strankach)
  • Ewa

lidi vy jste tak trapní, nikdo z vás nedokázal víc jako ona, je jí 13, zná ji celá republika a má vážně krásnej hlas... vůbec tyhle vymatlance jako je wikyp@seznam.cz, tera@seznam.cz a další neber vážně, wikyp píše že jsi kráva a tlustá, já bych řekl, že tu tlustá tady bude ona a od krávy taky nemá daleko, jen prostě neunese to, že někdo něco dokázal a je prostě lepší a jde mu to, včera jsem na slavíku zjistil že ti je 13 a fakt čumím, fandím ať ti to zpívání jde dál a furt jsi tak úspěšná *3*
  • talent

Ahoj. Chytˇ to všechno za pačesy,máš ohromnou příležitost. Hrozně Ti držím palce.Opatruj se. Jarda. *1*
  • nespesna

spodní prádlo

co? spodní prádlo?
    • 8.ball.8

Re: spodní prádlo

Ano, a nauč se reagovat. *3*
  • http://www.tiscali.cz/musi/musi_center_061110.9574 06.html?top všechny jjí písně jsou z mezinárodního regisru písní.Ani jedn anei pro ní. A mels mě vůbec rád?? Už nazpívali 4 zpěváci a skupin ypřed ní.Jukněte na to... je to jen rychlokvaška....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit