Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

Info

Ewa Farna vydává kalendář 2010!!!
    A kdo chce hlasujte pro ni v anketě Matoni Český salvík 2009!! *4*
  • eliza.urb
    Ewa Farna je moje nej zpěvačka. Miluju její videoklip monster hight, ale nejradši mám písničky tak rok 2006,2007,2008,2009. Její písničky jsou super! Možná bych si s ní rozumněla jsem taky lev. Ona je 12.8 a já jsem 2.8. Chtěla bych ji vidět na živo! Jestli se mi to splní a bude třeba i se mnou mluvit, tak vybuchnu nadšením! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • .no vidiš já se narodila 12.8.1993 přesně jako ona a nesnášim ji *3*
  • ahoj

ČAU EWO.JAPAK SE TI DAŘÍ A JAK TO VŠECHNO ZVLÁDÁŠ *3*
  • ewa je dobra

ahoj ewo.to co rikaji ostatni je hnusny.ja ti verim,ze to s hudbou do tahnes do konce.ja ti prpste verim.a moc a moc bych se s tebou chtela setkat.bylo by to mozne.dik,tvoje nejvetsi faninka.,paja. *3* *1*
  • StrnadkaxD
    Ahoj Ewi sem tvoje neeej faninka ale nemam zadne tvoje veci ale neva vše nej k 18 *3* mám tě ráda tvá Adéla Strnadová
    • ahoj Jak tak koukám tak se mi moc líbí tvůj příspěvej pokud chceš přidej si mě na facebooku oficial.. Facebook.. je:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002969681880 Pa. Zdraví Ewa farna a fanclub.. :-)
  • ahoj Ewo si skvělá moc ti fandim a fakt ti zavidim ze uz ve 13 letech ses takhle slavna pa a drz se :) *1* *3* *4* *14* *3* jsi *4*
  • abba 1

ABBA 4ever- The Best is ABBA *4* *4*
  • Eva Farna je výborná zpěvačka, ale to je všechno.Měls mě vůbec rád...to je absolutně vše a nic nového co opravdu zaujme. myslím, že pozováním a reklamou na oblečení...jako zpěvačka neprorazí!
  • Rarita

Zde http://ihorizont.cz/c505-skolacku-e wu-farnou-ocenil-starosta.htm *7*
  • Boty

Nemáte nekdo fotky bot Ewy Farne? Dík
    • Re: Boty

a nechces radsi ty boty fetisisto!???!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit