Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ivetaplacha
    Mě by moc zajímalo jestli by jste tohle co tu píšete řekly Ewě do očí.
    Já osobně si myslím že by nikdo zvás na to neměl nikdo odvahu.
    Ewa je skvěláa *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3*
    • To je pravda, nikdo by si nedovolil se vůbec zamračit, natož aby jí řekli takové urážky
      • Tak to mě neznáš.:D
    • ewo vis ja te nemam rada hrajes si na neco čim vubec nejses.
      co si o sobe myslis .... myslim ze vsichni ostatni by meli souhlasit a o superster uz ani nemluvim. jak tam mohli dat tak mladou nezkusenou holku!!!!!!!!!!!
    • Já souhlasím s Anonymem. Nevím, proč bych se měla bát říct jí, co si myslím. Myslíš, že se z takové rádo by celebrity po.... strachy? Proč? P
      • kiss.miss
        Asi tak, když se ona nebojí "upřímná" proč bych se z ní měla po**at strachy? Řekla bych jí to s pěkně od plic. A to co bych jí řekla, by si za klobouk nedala.
  • email

heeej!!!!!!!!! efa2006@seznam.cz to je email od ewy farné....objevila jsem ho jen náhodou ale stojí to za pokus *16* *16* *16*
  • ewa je faktik cool jej naj pesnicka je monster high je to super *1*
  • smilici

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • ewicka

ahojki nemas icq dala bys mi ho kdo ma icq ewi ?? *14* *4* *3*
  • Bozkov

Ahoj,byla jsem 25.4 na koncertě v Bozkově.Ewa je naprosto úžasná.Nokdy předtím sem ji nějak zvlášt neposlouchala,ale ten koncert byl fakt the BEsT ... *14* Když přišla na parket,tak mě tekly slzi.. *4* Chovala se jako mormální holka,což bylo naprosto úžasné.
  • wendy92

Deska

Ewina deska Virtuální vyšla 26.10.2009.
  • Ahoj EWI jak se mas ? Ja se mam dobre ahojojojojojo *3* *14* *16*
    • hodne trapne jako ty si myslis ze ti odpovi
    • trapne
  • JOOOO

Ahoj Lidi Jak se máte??
  • Ewi, nevšímej si těch lidí co píšou že seš kraďoška písniček, oni nechápou že to odzpívat musíš. Máš perfektní hlas, tak se drž. Na Silvestra na Václavák že? Těšíš se *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit