-
Mě by moc zajímalo jestli by jste tohle co tu píšete řekly Ewě do očí.
Já osobně si myslím že by nikdo zvás na to neměl nikdo odvahu.
Ewa je skvěláa *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
To je pravda, nikdo by si nedovolil se vůbec zamračit, natož aby jí řekli takové urážky
-
-
Tak to mě neznáš.:D
-
-
ewo vis ja te nemam rada hrajes si na neco čim vubec nejses.
co si o sobe myslis .... myslim ze vsichni ostatni by meli souhlasit a o superster uz ani nemluvim. jak tam mohli dat tak mladou nezkusenou holku!!!!!!!!!!! -
Já souhlasím s Anonymem. Nevím, proč bych se měla bát říct jí, co si myslím. Myslíš, že se z takové rádo by celebrity po.... strachy? Proč? P
-
-
Asi tak, když se ona nebojí "upřímná" proč bych se z ní měla po**at strachy? Řekla bych jí to s pěkně od plic. A to co bych jí řekla, by si za klobouk nedala.
-
-
-
email
heeej!!!!!!!!! efa2006@seznam.cz to je email od ewy farné....objevila jsem ho jen náhodou ale stojí to za pokus *16* *16* *16* -
ewa je faktik cool jej naj pesnicka je monster high je to super *1*
-
smilici
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
ewicka
ahojki nemas icq dala bys mi ho kdo ma icq ewi ?? *14* *4* *3* -
Bozkov
Ahoj,byla jsem 25.4 na koncertě v Bozkově.Ewa je naprosto úžasná.Nokdy předtím sem ji nějak zvlášt neposlouchala,ale ten koncert byl fakt the BEsT ... *14* Když přišla na parket,tak mě tekly slzi.. *4* Chovala se jako mormální holka,což bylo naprosto úžasné. -
Deska
Ewina deska Virtuální vyšla 26.10.2009. -
Ahoj EWI jak se mas ? Ja se mam dobre ahojojojojojo *3* *14* *16*
-
-
hodne trapne jako ty si myslis ze ti odpovi
-
trapne
-
-
JOOOO
Ahoj Lidi Jak se máte?? -
Ewi, nevšímej si těch lidí co píšou že seš kraďoška písniček, oni nechápou že to odzpívat musíš. Máš perfektní hlas, tak se drž. Na Silvestra na Václavák že? Těšíš se *7*