-
Ewa je SUPER!!!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Ewa je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ewa Slavice
Hlasujte pro Ewu v anketě Mattoni Zlatý slavík!!! Na ewafarna.cz !!! -
ahojky Ewo
ahojky Ewo si moc super a mam tve cd umis hezky zpivat si o 6 mesicu starsi nez ja a docela ti to zavidim ze umis tak karasne zpivat kdyz tak mi pisni na mail asi je to drzost ale to je fuk skusit se musi všechno!a těch debilů co ti tu píši tak si jich nevšímej ty aspon neco umis oni patrej do hajzlu!!! *3* *3* *3* rada bych si stebou psala a holky u tebe ve třídě ti to musí závidět *4* *4* *4* -
tak darís
tak darís
mujjjjjjjjjjjjjj komentář davá smisl
viš ja jse nechci hadat s nikim , ewu farnu zbožnuju .............
ja tomu rozumin ale pokud né ostatní toje vaše věc,,,,,, ježiš maria. bože mujjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: tak darís
promin niko jen sem chtela abys komentare psala trochu srozumitelne protoze ja tomu proste nerozuuumim!!!! mozna sem trochu vypatlana ale proste nekterejm nerozumim!!! -
-
Re: Re: tak darís
tak mi navrhni komentaře. daris ...
dik klidněmmi řikej sluničko *14* *14* *14* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: tak darís
ale například,to s těma číslama,to opravdu moc srozumitelné není -
Re: Re: Re: tak darís
promin mi to darís navrhny mi . komentaře...- at vim dik *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
milá ewo přeji ti všechno nejlepší k tvým zítřejším narozeninám hodně hudebních úspěchů hodně zdravíhodně lásky a at jsi tak hezká jako jsi ted mám tě moc rád a nesmírně si vážím toho co pro naši hudbu děláš a říkám máš hodně hezkých písničwk a myslím si že je zpíváš od srdce a tvoji posluchači si toho jistě všímají seš pro mně nejlepší česká zpěvačka a líbíš se mi
-
Byl někdo v Karlových Varech na tour?
Byl někdo v Ewa Tour v Karlových Varech?? -
..
me se od ewy libi asi nejvic ticho ale to polsky -
-
Re: ..
Jn,protože polský CD vždycky vydá jako druhý po tom českým, to znamená že je dycky lepší, že tam něco přidají, vylepší a tak...trochu nespravedlivý... *4*
-
-
Což
Si říkejte co chcete je prostě dobrááááááá........ -
miluji tě Ewo *14* *14* *14* *14* *14* *14 I love
-
Lepiej pisać na Twitterze, tam zawsze są odpisywane?