-
Ewa
Zítra bude Ewa u nás a jdu na ní s kámoškama normálně bych na ní asi nešla ale měli jsme to zadarmo *1* -
-
Re: Ewa
kolik to normálně stálo???????????
-
-
.
hmmm..hlavne to musi vsichni vedet vid!!! *3* *3* *3* ...ja osobne ji nesnaim zpivat sice umi ale ty texty a ta hudba je hrozna...ani neni moc hezka *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *16* *16* *8* *8* *13* *13* *13* *13* -
!
Eva marna tak maximalne -
Všechno nejlepší k narozeninám
-
souhlas
já si taky myslim,že je kluk *13* ,ale zpív jakoby kočku tahaly za ocas(pro ty co by měli komentáře ve stylu:A jak zpíváš ty?......tak nezpívám-jsem němá) -
Takže, když se narodila v roce „1993”, tak v devíti letech havarovala autem ožralá *1*
-
Myslím, že Evča má skělý hlas a dobrou hudbu, ale taky si myslím, že to v té SuperStar dost přehání. Doporučila bych nepřehánět to s nadšením ani se znechucením - Ewa (i ostatní) by se mohla zamyslet nad tím, jak je asi těm lidem, které v televizi před celým československem tak hnusně poníží, protože někteří lidé nemůžou za to, že hudební sluch prostě nemají a když se už tím hrozným zpěvem někdo ztrapní, nemusí ho porota ještě dorazit. jsou lidé kteří nad tí mávnou rukou, lidé kteří budou nadávat, ale i lidé, kterých se to hluboce dotkne a můžou mít celožitovní trauma ;)
-
.
hojec,napiste mi nekdo prosiiiiiiiim na E-Mail jeji Icko,bo e-mail,bo jakykoliv kontakt na Ewicku ... dikec -
-
Re: .
Tož zdar chlape (nebo děvušo). Tvá Ewička má účet na Alíkovi, chvíli jsem si s ní korespondoval ale po zjištění její intelektuální úrovně a vztahu k propadajícím studentům z Gymnázia jsem toho raději zanechal..:)) Tak to na ní můžeš zkusit ale běda ti jestli nemaš vyznamenání:D Jak řikal polda Novák z Kamenáku, myslim tu pasáž s jedničkářema:) -
-
Re: Re: .
a to jako,že nemá ráda propadající studenty nebo naopak *7* To jsem nějak nepochopil.
-
-
-
Neviem co riesite
Neviem co tu setci riesite.Je pravda ze kazdy ma svoj nazor ale tie nadavky na jej adresu su fakt dost blbe.Takto sa vyjadruju fakt len zavistlivi ludia.A ti co pisu ze ju pocuvaje len 13-rocne dievcatka su mimo.Ja mam 17 a tiez sa mi paci jej hudba a aj ona osobne.A je pravda ze vecsinou tu na nu nadavaju len dievcata a podla mna su to cca 14-16 rocne dievcata co zavidia ze co ona dokazala vo svojom veku a ze oni nedokazaly dokopy nic.A najviac ma bobavil ten figurant co tu vypisoval ze Ewa nie je panna.OMG TAK TO JE UZ LEN DOLEZITE.Ved to je jej vec.Co ma akoze ostat do konca zivota pannou, alebo ma mat sex az po svadbe?Ved k spevu potrebuje mat dobry hlas a nie byt pannou(aj ked neverim ze panna nie je).Podala mna by sa tu mala riesit jej kariera a nie sa tu hadat a nadavat si jej fanusikovia a jej odporcovia. -
-
Re: Neviem co riesite
jo a jeste bych chtela dodat ze sem vydela rozhovor na youtube a ta rikala ze na jeji turne chodili lidi ve veku d 6-18 let! takze vsichni co rikate ze ji poslouchaj jen deska *3*
-
-
Peníze nejsou v životě všechno.