-
Vše nej!!!
Přeju ti vše nej! *4* -
-
Re: Vše nej!!!
Taky přeji ewě vše nej a at se jí dál daří
-
-
ewa
Ewa je prostě v pohodě holka nevím co proti ní většina má -
Je vidět, že Superstar Ewu opravdu proslavila, ale je mi líti, že takhle kriticky a s urážkami. Ewa je skvělá!
-
-
V první větě s tebou souhlasím. Opravdu superstar proslavila, ale asi tím nejnegativnějším způsobem. Tvůj názor ti neberu, ale ta kritika je na ní málo. Spíš by zasloužila pár facek.
-
-
nevím co proti ním máš..Jo nelíbí se ti..tak ji nech bejt..a všímej si svýho..nikoho nezajmají ty tvý podělaný hnusný hloupí komentáře!'!!!!
-
-
Já souhlasím s Michell.
Jinak Romulko..vážně nikoho??? No nekecej a že tebe to nutí k reakci.:DD Jaj přehnaný fanatiky jako ty miluji..k sežrání :D muhahahaha -
Ty též nikoho nezajímáš tak si drž pec..:D
-
-
-
-
Závist
Vždyť je to jednoduché co proti ní mají. Pokud se někomu nelíbí nečí muzika a image tak se mu vyhýbá. Pokud má někdo 130cm, 90kg, opačné pohlaví si na něj ukazuje a mindráky si léčí, když píše urážejcí příspěvky ( v čase kterej by měl strávit spíš během či cvičením ). Já osobně Ewin styl nemusim, ale stejně tak musim chtě nechtě uznat, že z ní roste krásná, úspěšná zpěvačka, která má ten hlas opravdu obdivuhodný. Lidé kteří tohle neuznají spadají do kategorie, kterou jsem popsal...nemusí se vám to líbit, ale nemusí to být přeci špatné.... -
-
Re: Závist
Já myslím že máš naprostou pravdu!!! Až na to že já má ewu ráda, jinak s tím naprosto souhlasím!!!
-
-
kultura.idnes.cz
můžete hlasovat o nejlepší zpěvačku,je tam i Ewča *3* *4* -
Ewa je dobra *3* .mám rada její písnicku ty si král.je moc hezka.A znám ji nazpaměť *1* .Ale jsoui jíní dobří spěváci tím samozdřejmě nechci ewu urazit *7* .Má štěstí že je zpěvačka.
-
hele Baruš proč sem píšeš to co píšeš.vdiť jí nikdo nenadával *16* *16* jo a ztoho komentáře nevipadáš moc mile. *4* *16*
-
Ewa je fakt super zpěvačka
Eva Farna je fajn zpěvačka a rád ji poslouchám na cédečku. *4* *14* -
Ewa je super!!!
Ewča je prostě skvělá zpěvačka!! Dobře,nemusí se všem líbit,ale to že se vám nelíbí,neznamená,že sem musíte psát tak vulgární příspěvky...a nechápu jak můžete někdo tvrdit,že je namyšlená!! Vždyť ji ani neznáte *10* -
-
Re: Ewa je super!!!
A ty jí snad znáš?? *7* *7* Co když je opravdu namyšlená??? *7* *7* -
Re: Ewa je super!!!
To je vše co o ní víš,že je super zpěvačka??? *7* *7* *7* *7* *7* *7*7* Dost ubohý *9*
-
-
ja
ja jo kdyz mnela turne v plasich