Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zastaňte se Ewy

Tady v této diskusi (adresa níže) se do Ewy docela opírají, zastaňte se jí...
    http://rockmag.cz/bleskovky /ewa-farna-mels-me-vubec-rad/#komen tare
  • adda458

Vše nej!!!

Přeju ti vše nej! *4*
    • Re: Vše nej!!!

Taky přeji ewě vše nej a at se jí dál daří
  • wallace

ewa

Ewa je prostě v pohodě holka nevím co proti ní většina má
  • Je vidět, že Superstar Ewu opravdu proslavila, ale je mi líti, že takhle kriticky a s urážkami. Ewa je skvělá!
    • kiss.miss
      V první větě s tebou souhlasím. Opravdu superstar proslavila, ale asi tím nejnegativnějším způsobem. Tvůj názor ti neberu, ale ta kritika je na ní málo. Spíš by zasloužila pár facek.
      • nevím co proti ním máš..Jo nelíbí se ti..tak ji nech bejt..a všímej si svýho..nikoho nezajmají ty tvý podělaný hnusný hloupí komentáře!'!!!!
        • Já souhlasím s Michell.
          Jinak Romulko..vážně nikoho??? No nekecej a že tebe to nutí k reakci.:DD Jaj přehnaný fanatiky jako ty miluji..k sežrání :D muhahahaha
        • Ty též nikoho nezajímáš tak si drž pec..:D
  • Závist

Vždyť je to jednoduché co proti ní mají. Pokud se někomu nelíbí nečí muzika a image tak se mu vyhýbá. Pokud má někdo 130cm, 90kg, opačné pohlaví si na něj ukazuje a mindráky si léčí, když píše urážejcí příspěvky ( v čase kterej by měl strávit spíš během či cvičením ). Já osobně Ewin styl nemusim, ale stejně tak musim chtě nechtě uznat, že z ní roste krásná, úspěšná zpěvačka, která má ten hlas opravdu obdivuhodný. Lidé kteří tohle neuznají spadají do kategorie, kterou jsem popsal...nemusí se vám to líbit, ale nemusí to být přeci špatné....
    • sharpay1995

Re: Závist

Já myslím že máš naprostou pravdu!!! Až na to že já má ewu ráda, jinak s tím naprosto souhlasím!!!
  • kultura.idnes.cz

můžete hlasovat o nejlepší zpěvačku,je tam i Ewča *3* *4*
  • Ewa je dobra *3* .mám rada její písnicku ty si král.je moc hezka.A znám ji nazpaměť *1* .Ale jsoui jíní dobří spěváci tím samozdřejmě nechci ewu urazit *7* .Má štěstí že je zpěvačka.
  • hurvinkovamorticie9

😍😇

• hele Baruš proč sem píšeš to co píšeš.vdiť jí nikdo nenadával *16* *16* jo a ztoho komentáře nevipadáš moc mile. *4* *16*
  • Ewa je fakt super zpěvačka

Eva Farna je fajn zpěvačka a rád ji poslouchám na cédečku. *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit