-
nic ste nedokázali...ani já
Musim říct, a asi tady budu opakovat hodně lidí, ale hodně lidí o ní tvrdí věci, které snad nestojí za to zveřejňovat. Myslim, že nikdy z nás nemá co říkat, protože drtivá většina z nás nedokázala téměř nic, nebo spíš né nic tak závratného, aby o něm věděla víc jak polovina národa (a o Ewě ví určitě víc než jen polovina národa). A kdo o ní říká, že je absolutní ****, tak ať si to nechá pro sebe. -
ewaaaaaaaaa!
ewa jw proctě výborná! sice kazdy muze mit svuj nazor ale nemusite byt vulgarni a uz vubec to sem nemusite psat! ewa je uzasna zpevacka! -
-
Re: ewaaaaaaaaa!
SOUHLas
mam ewefarnu moccccccccccinki rada nejsem neslušna . aleti co ju uražeji maji velkou smulů ........... ahojte kvetinka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ano
Lidi musím souhlasit s mlýkem *3*
Má pravdu *4* -
už se těším až knám přídeš do školy si bomba *14*
-
Ewa je super
Ewička je moooooooooc super mám její všechny CD (ticho-original,přepálený+měls mě vůbec rád- přepálený+mix)Ewička je suprrrrrrrr *4* *3* -
-
Re: Ewa je super
koho vole zajímá co má doma za její cdčka a k tomu ještě jesi sou přepálený ! ! ! -
-
Re: Re: Ewa je super
to je opravdu informace k nezaplacení *1* *15*
-
-
-
AB
NEZNÁTE NĚKDO MAIL NA EWU FARNOU PLS? *9* -
-
Re: AB
mám dojem že je to Ewa.Farna1993@email.cz... Ae samozdřejmě že to pravá Ewa není... To fak jako ne :) Ae pravá Ewa je na facebooku (hudebník Ewa Farna) -
opravdu nekuji ze ma mate tak radi diky za vasi dodporu diky vsem vase lalalalaj farna -
-
Re: Re: AB
jsi naivní ses za ní vydávat *16*
-
-
Jasně Ewa Farna všem veřejně rozdává svůj email.. bože to je naivní.. *1*
-
-
Oficialni FanClub
Jestli se chcete neco o Ewicce dozvedet, tak kouknete na jeji oficialni fanclub - http://ewa.gcstate.com
Fajn Sites.. ;0) -
ewa
ewa je ta nej a to noví cédo je fakt husty *1* *1* *1* *1* *3* *14* *14* *14* -
Ten kdo Ewu uráží je fakt pěknej magor ju?Protože toho teda určitě dokázala víc než vy!!TAK SE NAD SEBOU ZAMYSLETE,JASNÝ? *16* *16* *14* *14*
-
Zastaňte se Ewy
Tady v této diskusi (adresa níže) se do Ewy docela opírají, zastaňte se jí...
http://rockmag.cz/bleskovky /ewa-farna-mels-me-vubec-rad/#komen tare