Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HA

je to <> neumi spivat nektery pisne ujdou WILL SMITH JE PROSTE LEPSI JE *4* amuj milasek
    *1* *1* *1* *1* *5*
    • Re: HA

sem dobrej co :D
  • Zvu vás

Ahoj, srdečně vás zvu na fórum Ewa Farna -> www.farna.phorum.cz tak neotálejte a přidejte se!
  • kladik

DVD

tenhle týden jsem kupoval DVD blíž ke hvězdám za 50 Kč je to nějaké hudební DVD k BLESKU . Jo a zapoměl jsem že je skvělá *14* *14* *14*
  • Ano, možná tak pro tebe..... Ale tak trochu chápej že někdo ňákou ewu Farnou mít rád nemůže. Mě se Ewa Farna prostě nelíbí, a to co jsem oní napsala si doopravdy oní myslím. Jo, a ještě o tobě.....
  • písničky

moc se mio líbyla písnička měls mě vůbec rád už se těším na další písničky *3*
  • ..

hey ale ja myslim ze sem nekde cetla ze by mela vydat naky novy CD ale newim jestli je to kec nebo pravda
  • wendy92

New CD

Tak co lidi už máte doma její new CD Virtuální?? Je úplně bombový!!! *4* *3*
    • wendy92

Re: New CD

Joo ta deska je boží *1* nejlepší songy jsou Maska, Toužím a Obrazová víla!! A docela mě překvapil song Kdo víc dá? Ten je teda dost rockovej, to bych do Ewy neřekla... *3*
  • ahoj Ewo nechces mi poslat tvoje cislo?
    • Re:

uhádls, nechci *1*
  • Super Ewa

Ewa ma piękne oczy a bardzo dobrze zpiewa. Kocham Ewu bardzo!!!
  • ..

hele ktera pisnicka se vam od ni libi nejvic a ktera nejmin?
    • wendy92

Re: ..

Mě se líbí všechny... nejvíc asi Sleeping in my car i když to není její a polský cicho...a spíš ty polský písničky.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit