Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

3aty na Českém slavíkovi

Ty její šaty na Slavíkovi byly totálně senzační. Je skvělý že má svůj styl a že je vždycky oháknutá podle poslední módy, ta sukně byla fakt bomba.. *3* jen tak dál Ewi.. *5*
  • Ahojdy

Ahojdy Ewi nic si z toho nedělej jsou to jen nafoukaní parchanti kteří mají blbý keci!!!! *16* Já ti chci říct že Ti to moc přeju být takhle slavná taky bych chtěla být slavná *4* !! Jo a těším se až vyjde to tvoje nový cédo určitě si ho dám do mp3 jestli chceš tak mi napiš na email bude se těšit *1* a kdyžtak mi je 10 let !! *3* tak zatím pa
    • Re: Ahojdy

aha už to chápu je ti 10 takže ještě nemáš rozum to tě omlová *5*
  • ..

no tak kdyz ji bylo jenom13 tak zas takova sebevedoma nebyla a darilo se ji to ale ted cim je slavnejsi tak je nafoukanejsi
  • souhlasim tak se chová jako člověk užívá si to vyste trapný že nechápete zábavu
    • Salvatorkaa
      Přesně, je rozdíl mezi zábavou a ubohostí! Myslíš jako že když tam příjde někdo zaspívat, tak se legrace že se otočí zády?! Tomu se říká ubohost!
    • Zábava a ubohost jsou dvě rozdílné věci, ale to ty asi nepochopíš...
  • Ewa

Nefím kdo ji fandí a kdo naopak ne ale znám víc lidí kteří ji nenávidí než ty , kteří ji fandí . Já osobně Ewu nemusím , chápu ty , kteří jsou jejími fandy. Ale docela doufám , že už vypadne z hitmarád někam do ciziny alespon by jsme od ni měli pokoj . *1* *9*
  • ewicko do toho

ewicka je hvezdicka ktera jen tak nevyhasne, ma super hlas a kdyz ja zkousim zpivat jeji pisnicky tak zazpivam dobre asi je mels me vubec rad protoze ona ma hlas ktery se jen tak nevidi! a pro ty co ji tu porad nadavate: zkuste si nejdriv poslechnout treba pisnicku JAKY TO JE protoze na tyhle pisnicce je nejlip vydet jaky ma uzasny a nadherny hlas! *14*
  • ahojky date pls 5 hlasu mimu kamosovi diky :)http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/cesta-osudem-6263
  • zebrapruhovana

ewička

podle mě zpívá ewa dobře a že si myslíte že je nafoukaná tak to už je vrchol každá celebrita je nafoukaná samí nafoukanci jsou slavní doufám že jste to pochopili a nebudete dál pomlouvat ostatmní když ani nevíte jak se chovají v soukromí
    • nika1979

Re: ewička

je knim nepatřim na foukancou. toje dadada .................uražliva. nafoukana. sama .taje nesnaši což ja ewičku farnou zlatinko naše *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
  • terushinka

ewi jsi moc dobra jsem tva faninka.mas moc dobry styl. *1* *14* *3*
  • Ewčo

hej lidi když se vám tak Ewa nelíbí tak proč lozíte do jejího Funclubu beztak jí jenom závidíte ,že je tak dobrá a že se dostala do showbiznisu a vy ne .Tak jí neposlouchejte a nechodte na její stránky a je to !A Ewi ty si z toho nic nedělej jsou to jrn namyšlení frackové kteří ti závidí *4* *13*
    • Re: Ewčo

seš k smíchu! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit