-
Ewulka NEJJJ!!!
Ewička je nejlepší zpěvačka všech dob jaká kdy mohla být. Na koncertech nás nikdy nesklamala a to už jsem byla na dvouch!! Prostě skutečnej nářez mnohem větší než takový jako třeba Tokio Hotel..Ať dou někam...Na Ewulimku nikdo nemá. Nejlepší písničky sou Měls měn vůbec rád a Ponorka při které to bezvadně rozjede ... Ti kteří maj na Ewču jinej názor ať dou někam stejně jenom závidí ,protože Ewa je narozdíl od nich někdo! Doufám, že Ewa nás bude bavit svými písničkami ještě víc jak 30 let a přeju jí aby to jednou dotáhla na zlatou Slavici ,protože na to opravdu má!! Je škoda ,že už nehraje se svojí starou kapelou..Ewi...Jen tak dál!! -
-
Re: Ewulka NEJJJ!!!
ja vod ni znam jnm dve a neni to zas takej odvaz .... zato miley & trace c. nebo cela jeji rodina (i connie talbot je lepsi nez vona a je ji 8 ...) -
Re: Ewulka NEJJJ!!!
Jn, nechápu proč jí ta kapela zdrhla, dyt bezní boudou NIC, ona je proslavila a vytáhla nahoru...
-
-
super zpěvačka
tak tady se zase ukázala něčí inteligence, že ? Když se zpěv Ewy Farné líbí i Lucce Bílá, tak to už je jedno velké +. Lucka MÁ hudební sluch a VÍ, jestli Ewa umí zpívat nebo ne. Narozdíl tady od těch, kteří ji akorát závidí, protože Ewa je mladší a už toho dokázala mnohem víc než ti dotyční, co jí nadávají...jste ubohý a trapný....Já osobně mám Ewu ráda *3* *4* -
Ok
přesně tak souhlasím je to nejslavnější Teenager v ČR a má boží hlas....jelí písničky...fakt mazec *3* *4* *3* -
-
Re: Ok
aspoň někdo souhlasí *4*
-
-
3aty na Českém slavíkovi
Ty její šaty na Slavíkovi byly totálně senzační. Je skvělý že má svůj styl a že je vždycky oháknutá podle poslední módy, ta sukně byla fakt bomba.. *3* jen tak dál Ewi.. *5* -
Ahojdy
Ahojdy Ewi nic si z toho nedělej jsou to jen nafoukaní parchanti kteří mají blbý keci!!!! *16* Já ti chci říct že Ti to moc přeju být takhle slavná taky bych chtěla být slavná *4* !! Jo a těším se až vyjde to tvoje nový cédo určitě si ho dám do mp3 jestli chceš tak mi napiš na email bude se těšit *1* a kdyžtak mi je 10 let !! *3* tak zatím pa -
-
Re: Ahojdy
aha už to chápu je ti 10 takže ještě nemáš rozum to tě omlová *5*
-
-
..
no tak kdyz ji bylo jenom13 tak zas takova sebevedoma nebyla a darilo se ji to ale ted cim je slavnejsi tak je nafoukanejsi -
souhlasim tak se chová jako člověk užívá si to vyste trapný že nechápete zábavu
-
-
Přesně, je rozdíl mezi zábavou a ubohostí! Myslíš jako že když tam příjde někdo zaspívat, tak se legrace že se otočí zády?! Tomu se říká ubohost!
-
Zábava a ubohost jsou dvě rozdílné věci, ale to ty asi nepochopíš...
-
-
Ewa
Nefím kdo ji fandí a kdo naopak ne ale znám víc lidí kteří ji nenávidí než ty , kteří ji fandí . Já osobně Ewu nemusím , chápu ty , kteří jsou jejími fandy. Ale docela doufám , že už vypadne z hitmarád někam do ciziny alespon by jsme od ni měli pokoj . *1* *9* -
ewicko do toho
ewicka je hvezdicka ktera jen tak nevyhasne, ma super hlas a kdyz ja zkousim zpivat jeji pisnicky tak zazpivam dobre asi je mels me vubec rad protoze ona ma hlas ktery se jen tak nevidi! a pro ty co ji tu porad nadavate: zkuste si nejdriv poslechnout treba pisnicku JAKY TO JE protoze na tyhle pisnicce je nejlip vydet jaky ma uzasny a nadherny hlas! *14* -
ahojky date pls 5 hlasu mimu kamosovi diky :)http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/cesta-osudem-6263