-
Všechno nej k narozkám, Ewi! =)
-
jo bud te tak hodni nechte . ewu farnu. napokoj.
bud te tak hodni nechte ewu farnu napokoj. ona je tisic krat lepši. než . ti . co uražej........ a jako dadada. hero dijj nikush. a dalši.. ewa farna umi spivat..**********************//////////////////////////////////////////// -
-
Re: jo bud te tak hodni nechte . ewu farnu. napokoj.
jj -
Re: jo bud te tak hodni nechte . ewu farnu. napokoj.
Ahoj máš pravdu!! -
-
Re: Re: jo bud te tak hodni nechte . ewu farnu. napokoj.
dotaz verunko 100. na me straně..když ti lide. vi že jse nemaj uražet. druhe lidi aj když. je to. psana. pod tě mi fotkami že vulgarné slova odstranuji a přitom ti co ju uražej. tak jsi zajdou k očnimu,. nebo at jdou doškolky naspět *14* *14* *14* *7* *7* *5* *4* *15* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* nika 1979
-
-
-
ahoj ewy dáš mi tvoje icq moje je 393653820 prosím napisaj plsky zatím ahoj *14* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4* -
Hlasujte
Ewa nominovoná na Hudební ceny Očka!
Ewa se objevila mezi nominovanými zpěvačkami na ceny Óčka. Můžete jí podpořit zasíláním hlasů v podobě HCO 5 na číslo 9001109. Hlasování končí 31.ledna 2010. Vyhlášení proběhne 25. února v pražské Incheba Aréně. -
No hele Zuzko, jako pinda nejsi ale nemusíš to psát. *9*
-
ewa
Hele ludi kde bydli Ewa v jakym městě??
A umí Polsky *1* -
-
Re: ewa
Hej dejte ewě pokoj!je to vaše čistá záwist,každy interpret si nakou pisnicku bud predela,nebo udela comback a deěsne ho oslawujou za předěláwku...a taky ewa na to že ji terpwe 14,toho dokazala,mohem vic nez vy tady vsichni co kecate krawiny kvuli vasi ubohe zawisti,ze vy jste akorat arogantni sprosty nuly!jeeb wám? *7*
-
-
nevadi mi
nemam proti ni nic jenom se mi nelibi jeji zpěv obleka se hezky a vypada sympaticky ,ale ja neposloucham takovyto styl *5*ale metal a newim proc semka lezou ti kdo ji nesnasi a pomlovaji ji *7* -
ewa
KDO MÁ ICQ NA EWU???????????PIŠTE NA E-MAIL.vendy196@seznam.cz *3* *4* -
-
Re: ewa
ICQ neprovozuje se .....to si tak neschopna si to najit na netu.ale jinak ja bych ti ho sehnala ale ja farnou nesnasim tagze mas smuliu a to velkou prima MEGA velkou
-
-
ewa je nej *2*
-
Vše nejlepší.. Hodně štěstí, zdraví, lásky, radosti a úspěchů jak v kariéře, tak si v normálním živote Ewičko :) Dneska mám taky narozeniny, akorát jiný ročník *3* Dneska mi je 14 *7*