-
ewa farna genius supr % kristin. mimi 1979
ewa farna genius.........................................................
***************************************************************************........ misne. nejjjjjjjjjjj ticho lalalaj klam. a adalši boži mnlini melou. jaky toje....... libam tě........... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ewa farna genius supr % kristin. mimi 1979
kdo ji nefandiat mi napise!!!! *4* čau *5*
-
-
..
newim jak je to mozny ale Wendy ty mas na me tady asi nejvetsi vliv -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
jn
Jo, v celku pěkná holka, ale myslím že ani nemá ponětí o čem zpívá -
-
Re: jn
prodavačku nedělá,tak o zapadlém krámě toho moc vědět nebude i když může do něj chodit nakupovat,ale ať tak,či onak,to je snad 1,zda ví očem zpívá či ne,hlavně aby to zazpívala dobře
-
-
Koncert
Nevíte s kterého koncertu je tato fotka?? a nemáte s tama nekdo další fotky? dík.
[url]http://img.osobnosti.cz /foto/ewa-farna/N266251-b0014.jpg[/ url] -
-
Re: Koncert
www. seznam.cz nebo www.nova cinema.cz- *14* *14* *14* *14*
-
-
Nwm
Nwm...některý kecy prostě ignoruju.. -
ahojky její skype nemám,ale našla jsem její profil na Lide.cz je to:farnaewicka-hvezdicka *3*,myslí,že to stojí za to jí napsat protože já jí napsala a odpověděla *3* -
-
Re: Profil
prosím jak že má být ten její profil na lidech.cz?? já to zkoušela ae nešlo to...neudělala si tam třeba nějakou chybičku? díkky *1* -
-
Re: Re: Profil
já ho našla ale druhý den už tam nebyl.... *9* -
-
Re: Re: Re: Profil
Prosímvás Ewa NEMÁ profil na lidech má pouze facebook!!!!.... *1*
-
-
-
-
bych chtěla slyšet vás
BYCH CHTĚLA SLYŠET ZPÍVAT VÁS...VŽDYT EWA ZPÍVÁ SUPROVĚ..I KDYŽ JÍ RO TŘEBA UJEDE ALE TO NEVADÍ...TO SE MŮŽE STÁT I MADONNĚ..EWA JE SUPER *15* *15* -
-
Re: jaky toje
jaky to je když člověk rano vstava a řika žadna slava *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nojo
ewička je nej *14* -
ewa je super
Ewa je dost hodna a mila holka.Nechapu lidi kteri ji pisi a prosi ji jak ubozaci o icq.Myslim ze toho dost dokaze a spiva fakt suprove.Kdo je semnou at mi pise na e-mailMRAWENECCEK@seznam.cz *1* *1* *4* *14* -
-
Re: ewa je super
jsem stebou eva farna je fakt goold *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-