Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1979

ewa farna genius supr % kristin. mimi 1979

ewa farna genius.........................................................
    ***************************************************************************........ misne. nejjjjjjjjjjj ticho lalalaj klam. a adalši boži mnlini melou. jaky toje....... libam tě........... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • katybe

Re: ewa farna genius supr % kristin. mimi 1979

kdo ji nefandiat mi napise!!!! *4* čau *5*
  • ..

newim jak je to mozny ale Wendy ty mas na me tady asi nejvetsi vliv
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • jn

Jo, v celku pěkná holka, ale myslím že ani nemá ponětí o čem zpívá
    • Re: jn

prodavačku nedělá,tak o zapadlém krámě toho moc vědět nebude i když může do něj chodit nakupovat,ale ať tak,či onak,to je snad 1,zda ví očem zpívá či ne,hlavně aby to zazpívala dobře
  • Koncert

Nevíte s kterého koncertu je tato fotka?? a nemáte s tama nekdo další fotky? dík.
    [url]http://img.osobnosti.cz /foto/ewa-farna/N266251-b0014.jpg[/ url]
    • nika1979

Re: Koncert

www. seznam.cz nebo www.nova cinema.cz- *14* *14* *14* *14*
  • wendy92

Nwm

Nwm...některý kecy prostě ignoruju..

ahojky její skype nemám,ale našla jsem její profil na Lide.cz je to:farnaewicka-hvezdicka *3*,myslí,že to stojí za to jí napsat protože já jí napsala a odpověděla *3*
    • i.love.green.day

Re: Profil

prosím jak že má být ten její profil na lidech.cz?? já to zkoušela ae nešlo to...neudělala si tam třeba nějakou chybičku? díkky *1*
      • acdz24

Re: Re: Profil

já ho našla ale druhý den už tam nebyl.... *9*
        • jita.18

Re: Re: Re: Profil

Prosímvás Ewa NEMÁ profil na lidech má pouze facebook!!!!.... *1*
  • jana291995

bych chtěla slyšet vás

BYCH CHTĚLA SLYŠET ZPÍVAT VÁS...VŽDYT EWA ZPÍVÁ SUPROVĚ..I KDYŽ JÍ RO TŘEBA UJEDE ALE TO NEVADÍ...TO SE MŮŽE STÁT I MADONNĚ..EWA JE SUPER *15* *15*
    • nika1979

Re: jaky toje

jaky to je když člověk rano vstava a řika žadna slava *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • elisek16

Nojo

ewička je nej *14*
  • ewa je super

Ewa je dost hodna a mila holka.Nechapu lidi kteri ji pisi a prosi ji jak ubozaci o icq.Myslim ze toho dost dokaze a spiva fakt suprove.Kdo je semnou at mi pise na e-mailMRAWENECCEK@seznam.cz *1* *1* *4* *14*
    • nika1979

Re: ewa je super

jsem stebou eva farna je fakt goold *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit