-
pro Ewu
Ewa Farna je super! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
závist
Nemám ráda takový ty ubohý kecy, 13-14ti letých holek...ve vašem věku řešíte to, jak kdo je ublíbený u kluků..snažíte se se zviditelnit jakým koliv způsobem a proto, že jí se to povedlo dobře, je úspěšná, tak vy začnete s pomluvama, ale tímhle si holčičky nijak nepomůžete...jsou to jen vaše hysterický a trapný kecy...mluví z vás pouze závist, je to tak, co?!
-
-
Vše nejlepší.. Hodně štěstí, zdraví, lásky, radosti a úspěchů jak v kariéře, tak si v normálním živote Ewičko :) Dneska mám taky narozeniny, akorát jiný ročník Dneska mi je 14 *7* *5*
-
-
Ahoj Vše nejlepší k 14. tým narozeninkám.. Užij si je jako já dnes v Brně už druhým koncertem.. :-) Ahoj zdravý Ewa farna a fanclub
-
-
Taby...
Zdar Ewo,nemohla bys prosim nekam dat tabulaturu kytary ktera hraje v mels me vubec rad.Docea by mi to pomohlo... *3* ses v pohode... -
Ewka ;-D
Sry ,ale Ewku fakt nemusim.. Uznávam ,že je jí teprve třinác a zpívá fakt dobře ,ale ty texty a... Jako osobnost je prostě.. prostě trapná .. ;-) Nej byl rozhovor s Bravíčkem ,tam se ti to fakt povedlo ,Ewi ;-D -
hm
AHOJKY CHODI SEM NEKDY?? *7* -
Vysvětlí mi nebo řekne prosím kde ss narodila? Je tam že se narodila ve Třinci a pak že zas ve Vedryni. Prosím tak kde se narodila?
-
-
Já myslím že ve Třincy je to i ve Wikipedii
-
Narodila se ve Třinci
-
-
Rovnátka
Vážně jsem si myslela že Píseň Ticho je slovensky. *1* Měla by se asi Ewička naučit vyslovovat, pokud jí ovšem nebránějí ty rovnátka... *15* -
-
Re: Rovnátka
Co máte pořát stěma rovnátkama.. ?
Jestli jsi hluchá tak si dojdi k ušnímu..třeba ti dá slevu..kdo ví..?
A neházej to na Ewu.. výslovnost má lepší.. než .. kdo koliv jiní..!
-
-
Ahojky dnes se moje nevlstní sestra posrala a jmenuje se romanka.Je jí osm.To byla sranda to si nedokážete představit... *12* *12* *12* *12* *12*Napsala Šarlota a Valentýna. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
ha ha ha ha moje taky WRšarlotko jsi moje prdelka
-
-
Hele já nechápu co máte proti Evě..Když se vám nelíbí tak ji nechte být..Každy je takový jaký je..Jako nechápu vás!! :( Já ji mám ráda a kdybych mohla ráda bych se s ní i setkala..! Jen umíte pomlouvat.!! Ewa je moc dobrá zpěvačka.Třeba se změnila,ale nic nemění na tom jaká je..Ewu mám ráda, tak toho nechte laskavě být.!!
-
-
To je sice hezký, ale každý má právo vyjádřit svůj názor. Neříkám, když někdo sprostě nadává, to se mi taky nelíbí, ale každý může říct, co si o ní myslí. Od toho je ta diskuse.
P.S. Já zase nechápu, co na ní vidíš.
-
-
?????
máte někdo kontakt ne ewu
jestli ano prosím napište mi ho na email
12ajr@seznam.cz
*3*