Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Ewu

Ewa Farna je super! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • závist

Nemám ráda takový ty ubohý kecy, 13-14ti letých holek...ve vašem věku řešíte to, jak kdo je ublíbený u kluků..snažíte se se zviditelnit jakým koliv způsobem a proto, že jí se to povedlo dobře, je úspěšná, tak vy začnete s pomluvama, ale tímhle si holčičky nijak nepomůžete...jsou to jen vaše hysterický a trapný kecy...mluví z vás pouze závist, je to tak, co?!
  • kate.szv
    Vše nejlepší.. Hodně štěstí, zdraví, lásky, radosti a úspěchů jak v kariéře, tak si v normálním živote Ewičko :) Dneska mám taky narozeniny, akorát jiný ročník Dneska mi je 14 *7* *5*
    • Ahoj Vše nejlepší k 14. tým narozeninkám.. Užij si je jako já dnes v Brně už druhým koncertem.. :-) Ahoj zdravý Ewa farna a fanclub
  • Taby...

Zdar Ewo,nemohla bys prosim nekam dat tabulaturu kytary ktera hraje v mels me vubec rad.Docea by mi to pomohlo... *3* ses v pohode...
  • Ewka ;-D

Sry ,ale Ewku fakt nemusim.. Uznávam ,že je jí teprve třinác a zpívá fakt dobře ,ale ty texty a... Jako osobnost je prostě.. prostě trapná .. ;-) Nej byl rozhovor s Bravíčkem ,tam se ti to fakt povedlo ,Ewi ;-D
  • hm

AHOJKY CHODI SEM NEKDY?? *7*
  • Vysvětlí mi nebo řekne prosím kde ss narodila? Je tam že se narodila ve Třinci a pak že zas ve Vedryni. Prosím tak kde se narodila?
    • Já myslím že ve Třincy je to i ve Wikipedii
    • pet.matysek
      Narodila se ve Třinci
  • Rovnátka

Vážně jsem si myslela že Píseň Ticho je slovensky. *1* Měla by se asi Ewička naučit vyslovovat, pokud jí ovšem nebránějí ty rovnátka... *15*
    • Re: Rovnátka

Co máte pořát stěma rovnátkama.. ?
      Jestli jsi hluchá tak si dojdi k ušnímu..třeba ti dá slevu..kdo ví..?
      A neházej to na Ewu.. výslovnost má lepší.. než .. kdo koliv jiní..!
  • Ahojky dnes se moje nevlstní sestra posrala a jmenuje se romanka.Je jí osm.To byla sranda to si nedokážete představit... *12* *12* *12* *12* *12*Napsala Šarlota a Valentýna. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • ha ha ha ha moje taky WRšarlotko jsi moje prdelka
  • Hele já nechápu co máte proti Evě..Když se vám nelíbí tak ji nechte být..Každy je takový jaký je..Jako nechápu vás!! :( Já ji mám ráda a kdybych mohla ráda bych se s ní i setkala..! Jen umíte pomlouvat.!! Ewa je moc dobrá zpěvačka.Třeba se změnila,ale nic nemění na tom jaká je..Ewu mám ráda, tak toho nechte laskavě být.!!
    • To je sice hezký, ale každý má právo vyjádřit svůj názor. Neříkám, když někdo sprostě nadává, to se mi taky nelíbí, ale každý může říct, co si o ní myslí. Od toho je ta diskuse.
      P.S. Já zase nechápu, co na ní vidíš.
  • ?????

máte někdo kontakt ne ewu
    jestli ano prosím napište mi ho na email
    12ajr@seznam.cz
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit