-
For Ewička!!!
Ahoj Ewičko!!!!! jek se máš??? mám zě mooocinky ráda! však to víš!!! Byla jsem na tvém tour 2008/ v ostravě v domě kultury a bylo to hooooooodně fajný!!!! mám tě mocinky ráda!!!!! mt EWIČKO!!! A já jsem petra sojková a byla jsem s mojí kamarádkou jako poslední na řadě a dala jsem ti dáreček?? líbil se ti??? prosím odepiš mi!! díky Ewičko!!! miluji tě!!!! jsi prostě nejjj na celýjm světě a ti co tě nemají rádi ta se na ně vybodni!!!!! jsou hloupí a neví jak skvělá jsi!!! ahoj! zase někdy na tvém koncertě!!!! už se těčím!!! papá! *14* *4* *4* *14* *3* *1* *3* -
-
Re: For Ewička!!!
kdyby si se radši pořadně ucila aby nebyl ten národ tak blbej jako je místo řešení takovejch hovadin co tady čtu obě ypěvačky toho zas tak super neuměj ale jednou třeba budou -to se uvidí ale každopádně jsou za vodou a nejsou to dyliny jako ty co to tady kolikrát píšou.Pro mě je skutečnej talent např.Janis Joplin,patti smith atd.to jsou skutečné zpěvačky-srovnej si to ale rozhodně knim ma Ewa blíž,aspon co se muziky tyká.Ovšem jinak to skutečně srovnávat nejde
-
-
plsík nekdo kdo zna E-mail na ewu tak mi napiste VZKAZ díky!kamoska ho ma ale nechce mi ho dat.... :( -
-
Re: E-mail
a viděla si ho? (jako ten email) jestli jj tk ok, ale jestli nn tk ti nejspíš kecá... chá chá chá chá *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Ewa.Farna1993@email.cz *3* -
-
Re: Re: E-mail
tak to teda není pravý email ewy,tenhle profil není dostupný nechodí na lide,tudiž s toho vyplívá že ani email neexistuje hmmm??? *15*
-
-
máš teda hodnou kámošku:D
-
-
Ewa
Tereza a nikushkaaa mají pravdu!!!A v tom se nemílím!!! *5* -
-
Re: Ewa
SUPR NEJ UŽAS. -
Re: Ewa
Ne ale mÝlíš se v něčem jiném... pravopis ti asi nic neříká že??? *7* *9*
-
-
Ewa
Hele někdo možná může řict že je to kráva, rozmazlená, blbá, pubertální a nafoukaná ale lidi viděli jste její dvd??? Ona má rozsah jak prase a fakt umí zpívat. Ta bude za 10 let slavnější a úspěšnější než langerová, vondráčková a bílá dohromady. To si jsem jistá. Má před sebou velkou budoucnost. -
Mark
at zpívaá ale její vokál:altxtonor Je *8* ale Lucka Bílá ji asi rozumí *3* -
Ewu
Ewu-Ewušenka,naše krásná mazlušenka *14* -
Hlasujte!!!
Hlasujte zde pro nový singl Ewy Farne Cicho:
http://www.t-repp.estranky. cz/clanky/hitparada-eise-chart-_-no va-_/_-nova-_-hitparada-eise-chart- -
Ubožáci
Vidím, jak si tu tak píšete, že jste pěkný ubožáci, Ewu neposlouchám, ale až někdo dokážete ve 14 letech to co dokázala ona tak potom možná můžete někoho soudit... Jste opravdu trapní chichi a já se těm diskusím tady fakt musím jenom smát, závistiví češi se vždycky umí pěkně projevit že *1* -
-
Re: Ubožáci
Já taky ewu nemusím.Jenže Lucka Vondráčková začínala zpívat už v 10letech.Nevím koho posloucháš ale Lucka je fááák dobrá.Hlavně je s ní nej zábava při natáčení klipů. *14* *3* *5* -
Re: Ubožáci
to je toho já jsem ve 12 vyhrála 1.místo ve školník kole superstar které výbíral Jiří Koběrský.teď mi je 17 a vyhrála jsem v praze dva zlatá místa *3* -
-
Re: Re: Ubožáci
mno vidis si lepsi ne EWA FARNA scoro a to ti bylo 12 -
-
Re: Re: Re: Ubožáci
minulou sobotu jsem natáčela CD.Za pár týdnů vyjde -
Re: Re: Re: Ubožáci
lukasi to sem ja stela-bella jo ty ji to veris nemam marnou(farna) rada ale nevim jestli rika pravdu
-
-
-
-
nerigistrovana
hele ewa farna je nejlepsi umi spivat..a ten kdo o ni pise ze je to krava atd atd tak jenom zavidi tak kdyz se vam nelibi tak to o ni nepiste nevsimejte si ji ne..o tom kdo to pise tak je..... *1* *1* *1* -
bla bla bla....
dobře ewina je možná hezká ale slávu si nezaslouží! já o tom vím své!!! *13* -
-
Re: bla bla bla....
prečo si nezaslúži slávu:????
-