-
bla bla bla.....
hele možná je ewina hezká holka ale přijde mi, že jí stoupla sláva do hlavy - viděli jste ANNO 2008 co tam prováděla? No to bylo fakt strašný. Mno hele a co to znamená když slyším Farninou muziku a nejdnou se mi udělají pupínky na obličeji? asi alergie, ne? prostě: jestli se někomu líbí já mu jí neberu, ale mně se vůbec nelíbí a byla bych ráda, kdybyste respektovali že se někomu nelíbí ewina ale sandra, která se aspoň trošku snaží... -
-
Re: bla bla bla.....
to co predvadzala na anno 2008--bolo super uzasne!!!! *13* *13*
-
-
cajk .-)
jste děti .-) holka se snaží takže cajk .-) -
ewa
ewičko si nej miluju tě *14* -
Bože?!
bože můj, to si fakt myslíte že vám napíše?????? -
Ahojík já mám e-mail na Ewu Farnou, ale slíbyla jsem jí že ho nikomu nedam takže nedavam. *3* -
-
Re: e-mail
hej pls!! ja ewu miluju ona je nejlepsi!! EWI PLS DEJ MI HO!! tak aspon kde si ho mam sehnat?? *9* *15* *8* *7*
-
-
ewicce
ahoj ewo jsi super a muzes mi napsat na email lukostepo@seznam.cz nebo na icq 423835809 nebo mi zavolej na telefon 607792834 -
-
Re: ewicce
A tvou adresu jsem jeste nechces dát...aby třeba za tebou přijela ...ne? *8* -
-
Re: Re: ewicce
i takoví se najdou,co tu rovnou zveřejní svou adresu
-
-
-
lukas
nema tady nekdo email a icq a skape a mobil na ewu farnou -
Prosím o fotečku ... s podpisem
Ahojík Ewino ...
Mohla by sem tě poprosit..., kdyby to šlo poslala by jsi mi fotečku s tvým podpisem.?? Když to pude .. budu moc ráda ... seš moje oblíbená zpěvačka ... Tvoje písničky se mi moc líbí ...
Tady je dyštak moje adresa: Ilona Třísková, Školní 130, 340 37 Měčín
Předem děkuju ... Ilča *14* *14* -
-
Re: Prosím o fotečku ... s podpisem
tuto adresu už jsem někde na internetu viděl jinde
-
-
Pro méně chápajíci !!!!!!
Nechápu Ubožáky co tady chodí a píšou takové ubohosti,nemáte co na práci.Ewa Farná se vám nelíbí ,jednoduché NIKDO VÁS JSEM NEZVE.Je to mladá žabka a zvládá to velice DOBŘE a co jste dosavat zvládli Vy? Psát blbosti,Tak kdo je tu trapnéj ZASE VY!!!!! *1* *1* *1* *1* *13* -
-
Re: Pro méně chápajíci !!!!!!
Sice řikaj ošklivý věci ale to neznamená že sem nemůžou chodit.
Ale podle miho názoru je Ewa docela dobrá zpěcačka.Ale není úplně moje nejoblíbenější. -
Re: Pro méně chápajíci !!!!!!
Já si nemyslim že bys věděla co sem v životě už dokázala ani nevíš kdo sem tak co?
A můžu být každý člověk na světě, mno můžu být klidně ta tvoje milovaná farna ale to naštěstí nejsem! Uf Tak kdo je tu ten ..............
-
-
dotaz
nevíte,prosím,jak předělat na klávesnici-tam,kde jsou ty 4 symboly-z polohy vpravo dole na vlevo nahoře *7* Poraďte-prosím moc -
-
Re: dotaz
to je bez šance,asi nikdo neporadí *9* -
-
Re: Re: dotaz
tak už mi poradili v jiné diskusi
-
-
Re: dotaz
víte,jak jsou v levé řadě černé a v pravé červené znaky,tak jak to dát na ten horní černý
-