Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucinkael

Hlásni na této adrese pro našeho pejska PLS: http://www.blesk.cz/nejpes?action=p rofil&id=2070
  • mattie

EWA_FARNA_JE SUPER

podla mna je ewa uplne naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj jjjjjjjj
    spevaackaa a newem naco sem chodite ty co ju nemaate raaadi taakze sa spamatajte a prestante sem pisat blbosti!!! *7* *14*
  • minka

...

Nebudu urážet tu...ehm..."zpěvačku" ale ať je tak laskavá a neprohlašuje o sobě, že její hudba je metal! To je urážkou metalu. Pro mě, za mě, ať si zpívá ten svůj, řekla bych popík, ale ať netvrdí, jak je drsná metalistka. Ať si poslechne třeba TSJUDER nebo DIMMU BORGIR a pak to srovná s tím svým...Možná pak pozná, že opravdu není metalistkou. *16*
    • mattie

Re: ...

Ewa nikdy nikde nepovedala o sebe a o svojej hudbe že je to metal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Akura t hrala v polskom seriali(metalistku) a a tak vznikol clanok-Ewa_Farna je metalistka:D *7* *4* *4* *4*
      • minka

Re: Re: ...

Aha... Tak to byla v tom pořadu asi nějaká jiná Ewa Farna *1*
  • ewa

je dobra zpevacka a lbi se mi jeji pisnicky ale ta slava ji stoupla do hlavy a ted se predvadi *9*
    • Re: ewa

Nepředvádí.....kopíruje Jonas Brothers a Demi Lovato....vemte si ten klip "Boží mlejny melou" a srovnejte "When you look me in the eys" nebo"Tonight"....Jonasové ty klipy natočili dřív a Demi kopíruje v oblečení....
      • z.u.z.k.a

Re: Re: ewa

jj pravda taky bych řekla
      • Re: Re: ewa

ewa si ale nevyberá ako klip bude vyzerať a podľa mňa sú tie klipy úplne odlišné!! *7*
  • je moc nádherná

a moc dobře by se s ní mazlinkalo,to bych strašně rád vyzkoušel,jak je měkoučká a teploučká,to by byla krása *14*
  • katulinka24

Katulinka

ahoj Ewičko,
    prosím pošleš mi na adresu:
    Ježená 42
    Vyskytná nad Jihlavou 58841

díky moc.....
    Katka
    PP MTMR *3*
  • evropa5

ewi

ahoj ewi jsem moc štasnej že jsi spevacka *8*
  • ivulka303

Ewička

plosííííííííím velice moc dej tel. cislo ewicko plosim si mega dobraaaaaaaaaaa upe moc
  • ivulka303

ewicka

ahoooj ewicko plosiiim das tvoje tel. cislo plsky si nejlepsiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14*
  • wallace

ewička

ewička je prostě nejlepšííí *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit