-
já
Hlásni na této adrese pro našeho pejska PLS: http://www.blesk.cz/nejpes?action=p rofil&id=2070 -
EWA_FARNA_JE SUPER
podla mna je ewa uplne naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj jjjjjjjj
spevaackaa a newem naco sem chodite ty co ju nemaate raaadi taakze sa spamatajte a prestante sem pisat blbosti!!! *7* *14* -
...
Nebudu urážet tu...ehm..."zpěvačku" ale ať je tak laskavá a neprohlašuje o sobě, že její hudba je metal! To je urážkou metalu. Pro mě, za mě, ať si zpívá ten svůj, řekla bych popík, ale ať netvrdí, jak je drsná metalistka. Ať si poslechne třeba TSJUDER nebo DIMMU BORGIR a pak to srovná s tím svým...Možná pak pozná, že opravdu není metalistkou. *16* -
-
Re: ...
Ewa nikdy nikde nepovedala o sebe a o svojej hudbe že je to metal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akura t hrala v polskom seriali(metalistku) a a tak vznikol clanok-Ewa_Farna je metalistka:D *7* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: ...
Aha... Tak to byla v tom pořadu asi nějaká jiná Ewa Farna *1*
-
-
-
ewa
je dobra zpevacka a lbi se mi jeji pisnicky ale ta slava ji stoupla do hlavy a ted se predvadi *9* -
-
Re: ewa
Nepředvádí.....kopíruje Jonas Brothers a Demi Lovato....vemte si ten klip "Boží mlejny melou" a srovnejte "When you look me in the eys" nebo"Tonight"....Jonasové ty klipy natočili dřív a Demi kopíruje v oblečení.... -
-
Re: Re: ewa
jj pravda taky bych řekla -
Re: Re: ewa
ewa si ale nevyberá ako klip bude vyzerať a podľa mňa sú tie klipy úplne odlišné!! *7*
-
-
-
je moc nádherná
a moc dobře by se s ní mazlinkalo,to bych strašně rád vyzkoušel,jak je měkoučká a teploučká,to by byla krása *14* -
Katulinka
ahoj Ewičko,
prosím pošleš mi na adresu:
Ježená 42
Vyskytná nad Jihlavou 58841
díky moc.....
Katka
PP MTMR *3* -
ewi
ahoj ewi jsem moc štasnej že jsi spevacka *8* -
Ewička
plosííííííííím velice moc dej tel. cislo ewicko plosim si mega dobraaaaaaaaaaa upe moc -
ewicka
ahoooj ewicko plosiiim das tvoje tel. cislo plsky si nejlepsiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* -
ewička
ewička je prostě nejlepšííí *14*