-
Podle mne . . .
Podle mne vypadá ve videoklipu Oto ja dost tlustě. Možná, že má kvůli tomu lepší hlas než kdyby byla štíhlá, ale stejně hodně zpěvaček je štíhlých a zpívá líp jak ona. -
-
Re: Podle mne . . .
v tom klipu vypadá úplně fantasticky *14* *14* *3* -
Re: Podle mne . . .
vies lenze ona prichadza do veku puberty ked sak jej telo zaobluje!!!a uz minule povedala ze niektorym dievcatam je vzorom a radsej bude tucna ako keby mala byt vychrtla ako modelka!! -
-
Re: Re: Podle mne . . .
Hodně holek co znám co jsou v pubertě maj normální štíhlou postavu. Nejsou takhle tlustý jako ona. A přitom to taky nejsou vychrtliny. -
-
Re: Re: Re: Podle mne . . .
no a co?...mas s tym nejakym problem ze nie je stihla? ved je to jej vec ci vazi 40 alebo 80! teda to nema ani trosku trapit! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .
40 nebo 80... v jejím případě spíš 80 kg. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .
no to urcite....myslim si ze moze mat tak 50...by som chcela vediet ako vyzeras ty
-
-
Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .
srry...nie teda ale teba to nema ani trosku trapit
-
-
-
-
-
nikča p
RAČI PIŠTE NORMÁLNĚ JO *3*JINAK SE TO NEDÁ TY TRAPÁRNY PŘEČÍST *10* *3* *1* *5* *5* *15* *16* *8* -
ewa
ewa je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ewa
My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :) -
Fotka
Nevíte s kterého koncertu je tato fotka?? a nemáte s tama nekdo další fotky? dík.
http://img.osobnosti.cz /foto/ewa-farna/N266251-b0014.jpg -
to si myslim já
ewa je squela a miley na ni nema ani kdyby ses snazila co nejvic muze! ewa toho uz vazne dokazala az az takze si myslim ze ewa ma na dlouho dopredu uz zarizenou budoucost! a to si piste ze to bude squela budoucnost! drzim ti palce! *4* -
-
Re: to si myslim já
Ewa na Miley nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Já si myslím že na ni Miley má...protože jak už tady ta jedna holka řekla...ewa je jenom zpěvačka...a co dokázala ewa?ta nazpívalala jenom píseň k filmu camp rock -...ale Miley...ta má teďka svůj film ...běží jí serial,hraje na kytaru,zpívá...myslím že oni dvě jsou možná tak nastejno...ani ewa ani miley není lepší než ta druhá... *4* -
no prave ze miley na evu ma ona vic dokazala nez farna miley je herecka,zpevacka,hraje na kytaru,kalvir a zklada pisne a ewa jenom zpiva no to je rozdil ze -
-
Re: Re: to si myslim já
ne *8* -
Re: Re: to si myslim já
co miley dokazala? NIC! kebyze jej bohaty otecko nezaplati rolu v hannah montana tak o nej nikto nevie! -
-
Re: Re: Re: to si myslim já
no prave ze ja ji treba neznam jenom z hannah ale z filmu v kterych hrala vis
-
-
-
-
ewa farna genius supr % kristin. mimi 1979
ewy farna mam tvé cd................ dvd. ke svatku verunky .ja si tozasloužim
-------------------------------------- nejsem zvědava navbaši kritiku pišu sve nazory ...............merci. ................%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ewy farna**********************
ewy farna jsi genialni
************************* ************** mam tě rada mocinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnky
viš
dik¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨------------------------- *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ewy farna**********************
nojo uz si sem tyhle veci psala hodne krat kazdej uz to vi tk uz toho nech! nikdo nepotrebude 100x cist ty tvoje komentare -
-
Re: Re: ewy farna**********************
take jse nečti...... *14* *14* *14*
-
-
-
kdo ji nemá rat tak ad jde někam jinam
přece každej ma svojeho favorita tak ji tady nenadavejte každej ma rad jiou hudbu *3* *3* -
-
Re: kdo ji nemá rat tak ad jde někam jinam
MAŠ PRAVDU. KAŽDEJ MA SVEHO FAVORITA + IDOLA- ATAK DALE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ewa Farná
Nechci se vychloubat *4* ,ale písničky Kočka z rozpálený střechy a měls mě vůbec rád nazpamět.. Neumím to teda perfekt,ale dobrý. Ewu miluju. A mám všecko od ní *14* *14* *1* -
-
Re: Ewa Farná
ja viem vsetky pesnicky nazpamet :D
-