Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • guminqa

Prosím o fotečku ... s podpisem

Ahojík Ewino ...
    Mohla by sem tě poprosit..., kdyby to šlo poslala by jsi mi fotečku s tvým podpisem.?? Když to pude .. budu moc ráda ... seš moje oblíbená zpěvačka ... Tvoje písničky se mi moc líbí ...
    Tady je dyštak moje adresa: Ilona Třísková, Školní 130, 340 37 Měčín
    Předem děkuju ... Ilča *14* *14*
    • Re: Prosím o fotečku ... s podpisem

tuto adresu už jsem někde na internetu viděl jinde
  • valika

Pro méně chápajíci !!!!!!

Nechápu Ubožáky co tady chodí a píšou takové ubohosti,nemáte co na práci.Ewa Farná se vám nelíbí ,jednoduché NIKDO VÁS JSEM NEZVE.Je to mladá žabka a zvládá to velice DOBŘE a co jste dosavat zvládli Vy? Psát blbosti,Tak kdo je tu trapnéj ZASE VY!!!!! *1* *1* *1* *1* *13*
    • Re: Pro méně chápajíci !!!!!!

Sice řikaj ošklivý věci ale to neznamená že sem nemůžou chodit.
      Ale podle miho názoru je Ewa docela dobrá zpěcačka.Ale není úplně moje nejoblíbenější.
    • biley

Re: Pro méně chápajíci !!!!!!

Já si nemyslim že bys věděla co sem v životě už dokázala ani nevíš kdo sem tak co?
      A můžu být každý člověk na světě, mno můžu být klidně ta tvoje milovaná farna ale to naštěstí nejsem! Uf Tak kdo je tu ten ..............
  • dotaz

nevíte,prosím,jak předělat na klávesnici-tam,kde jsou ty 4 symboly-z polohy vpravo dole na vlevo nahoře *7* Poraďte-prosím moc
    • Re: dotaz

to je bez šance,asi nikdo neporadí *9*
      • Re: Re: dotaz

tak už mi poradili v jiné diskusi
    • Re: dotaz

víte,jak jsou v levé řadě černé a v pravé červené znaky,tak jak to dát na ten horní černý
  • Ewa Farna

Podle mě je Ewa výborná zpěvačka a hezká holka *3* !!!
  • luciano

ewa je super

podle mne je ewa super spevačka a moc krásna holka tak nevím proč tady o ní nekteri rikaji takový pi... blbosti
    • Re: ewa je super

Máš pravdu jsem dokonce fa(j)nklubačka :-) Podívejte se prosím na web iewa.blog.cz myslím si že vás bude zajímat!
  • nikol p

JO VŠICHNI MÁTE PRAVDU JENŽE JE PROSTĚ JINÁ UŽ SEMVÁMTO NAPSALA *3*OK *4*
  • ddaavviidd

ewa

ewa farna je uzasna proste to je nejnej zpevacka na sevete *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1*
  • beruskas

ewa

ewa farna je úžasná je prostě supr
    jo jo jo
    *3* *1*
    • ddaavviidd

Re: ewa

mas pravdu *3* *3* *3* *3* *3*
  • beruskas

ewa

POZOR - Velký duel fanoušků Ewy Farné a Lucky Vondráčkové
    Ve středu 18.2.2009 se na TV Óčko, v pořadu DJ divák, uskuteční souboj fanoušků Ewy a Lucky. Přijďte osobně podpořit Ewu, ať všem ukážeme, co jsou farnoušci zač :-) Můžete přijít v tričku Ewy, vzít s sebou transparenty... DJ divák se vysílá od 15:00, ale je nutné přijít s předstihem, abyste se stihli zapsat a tudíž se dostali do vysílání.

KDE: TV Óčko, Vrchlického 29, Praha 5

V případě, že se nebudete moct zúčastnit osobně, můžete souboj ovlivnit pomocí sms ve tvaru OCKO DJ TVUJ TEXT a odeslat na 900 22 15 .

*3*
    • dianna114

Re: ewa

Patřím k fanouškům Lucky!!!!!!
      • castelymy

Re: Re: ewa

ja k ewinym
  • beruskas

ewa

Ve středu 11.února se v Divadle Hybernia rozdávaly ceny za nejprodávanější hudební nosiče Deska roku 2008. Ewa byla nominovaná hned ve dvou kategoriích - Nejprodávanější album - Zpěvačka a hudební DVD. Ewa získala Desku v kategorii Nejprodávanější hudební DVD, jejího Blíž ke hvězdám si v loňském roce koupilo 15 690 fanoušků! *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit