-
!!!!!!!
je Skvělýýýýýýýýýýýýýý -
Re: ALONSO
jo je NEJLEPŠÍ *3* *14* -
ALONSO
ALONSO JE NEJLEPŠÍÍÍÍ ! -
Re: Re: Alonsíček
nic proti ale krypl se píše s tvrdým ,,y" takže fakt nevím kdo ten krypl je......... prostě s tebou nesouhlasím Ferny je ve zkratce super. -
škoda
Fernando je nejlepší jezdec a přála bych mu,aby s Renaultem do příštího roku zamakali a vypotili mnohem lepší auto než má letos!yo te quiero *14* Fernando -
Nej ..
Všechno nejlepší a hodně úspěchů. Jsi nejlepšííí fernando :-) -
Fernando
Fenando je nejlepší pilot F1.Nedokáži si bez něj F1 představit.Kvůli němu miluji F1.Vše nejlepší a další tituly mistra světa.Fernando je můj miláček. -
Narozeniny
*3* *14* *4* Všechno nejlepší Fernando. *14* *3* -
narozeninky
FELICIDADES!!!!!! dneska má náš el nano narozeniny!taky to jdeme slaviiiiit! *14* -
hodně štěstí
přeyu Ferdovi hodně štěsí a zdrawí k yeho 27.narozeninám...i doma ysme slavili yeho narozky *14* -
Fernando je nejlepší!
Fernando je jednoznačně nejtalentovanější současnej jezdec F1!!!tuhle sezonu má ale strašný auto,ale příští rok se to v dobrý obrátí a Španělsko bude zas mít svýho World Championa!!!Vamos Fernando *14* *14* -
Re: tss
zas jedna chytrá hlava co *13* *8* *16* *5* ty máš asi sám nějaký nevyléčený komplexy co!? -
THe BeST F1
Proste tuto je ten nejlepčí jezdec F1 *4* -
Re: :-****
Alonso vyhraje protože je nejlepší a nejrychlejší *3* *3* *3* *3* -
Re: Ať mu to dobře jezdí
Taky Fernandovi přeju jen to NEJ, protože je to pilot, kterej má fakt talent a podle mě v budoucnu Renautl opět dotáhne až na vrchol. A vyhraje titul *4* -
Fernando CAMPEON
Fernando je prostě skvělej. Je to jeden z nejtalentovanějších pilotů, které jsem kdy viděla. Umí předjíždět i na tratích,kde to zpravidla nejde, je perfektní na vodě a skvěle umí přizpůsobit auto pneumatikám. Má super jízdní styl. Vloni u McL byl pod velkým tlakem, který by nikdo z nás neustál. Fernando to zvládl ještě na výbornou. Pro mě je to hrdina a nejlepší jezdec F1. Každý má právo na názor, ale myslím, že příspěvky typu Alonso je vůl atd. jsou totálně pod úrovní. Fernando, přeju ti jen to neeej.......... *5* *5* -
Re: PATRIK
ale stane!sice né letos,ale v budoucnu se mu podaří znovu vyhrát a bude mít hattrick -
Re: Re: Re: Re: Re: tss
to ostatní taky! -
PATRIK
SCHLAD SE VODOU TO SE NIKDY NESTANE *5* -
Re: Re: Re: Re: tss
soudný to jo:D.. no, ale to ostatní...;):D