Přejít na výpis diskuzí

Fernando Alonso

OSOBNOST 31.12.2006 
176 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fernando

Alonso - THE BEST!!! *14*
  • Shumi minulost, alonso přítomnost

Jako v F1 je jenom jeden borec v současné době a to je Alonso..říkejte si co chcete, ale pořád přede vede.. Shumi teď dělá akorát divadýlko s tim jeho odchodem ... ano sice je to skvělej jezdec a hodně toho dokázal a v tomhle sportu si svoje jméno zapsal.. to už mu nikdo nevezme.. al enelíbí se mi že Shumi de přes mrtvoly.. chce vyhrát zakaždou cenu .. Alonso nee.. je to férovej, šíleně správnej a krááásnej chlápek .. žeru ho .. a přeju mu hodně štěstí a úspěchů....P.S: shumi ochází .. nová star nastupuje..a kdo jiný by to měl být než Alonso ??
  • ALONSO

Alonso je najlepsi .Schumacher je dobry ale uz odchadza tak nech necha priestor aj druhym.Nemusi byt vsade len SCHUMI.A Alonso je fakt pekny a aj zlaty *3* *3*
  • Všechno nejlepší *3*
    a když má Fernando ty narozeniny, mohl by dnešní závod v Maďarsku zase vyhrát! *1* Doufám *3*
  • ?!

je formule1 vůbec nějaký sport? podle mne jen plýtvání pohonnými palivy *5* takže bych nějka nenarážela na ty, co hodnotí vzhled a né "sportovní výkon", mimochodem Alonso je pekný *3*
  • Fernando je nejlepší!

Fernando je jednoznačně nejtalentovanější současnej jezdec F1!!!tuhle sezonu má ale strašný auto,ale příští rok se to v dobrý obrátí a Španělsko bude zas mít svýho World Championa!!!Vamos Fernando *14* *14*
    • Re: Fernando je nejlepší!

Nic jiného si nepřeju :)
  • ewik1995

hodně štěstí

přeyu Ferdovi hodně štěsí a zdrawí k yeho 27.narozeninám...i doma ysme slavili yeho narozky *14*
  • happy birthday... ;)) !!!

Vše nejlepší přejůůů a taky hodně úspěchů ve Formuli 1 ... :D ;)) :-* :D
  • Fernando

Fenando je nejlepší pilot F1.Nedokáži si bez něj F1 představit.Kvůli němu miluji F1.Vše nejlepší a další tituly mistra světa.Fernando je můj miláček.
    • Re: Fernando

Naprosto souhlasím, Alonso je miláček a já F1 sleduji především kvůli němu. A jestli tuším Bernie řekl, že Alonso pro F1 nic neudělal tak já říkám ano. On přivedl Španělsko k F1, díky němu se tam letos jeli 2 závody, a mimo jiné i díky němu sleduju F1. *4*
  • karting

ahoj

Ahoj Fernando má fakt nádherné oči on má nádherné všechno..příští sezónu vyhraje titul. Massy mi bylo fest líto titul měl mít on škoda že to Glock do těch dvou zatáček neudržel. Papaa pište *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit