-
:!!!!
FERNADO ESTÁ LUCHADOR *3* Proximo ano ver habrá maestro *14* *14* *14* fernado frmulauna ALONSO GRACIAS *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Fernando
Fernando je super, nejlepší a už se nemůžu dočkat sezony za 26 dní je to tady! Fakt se moc těším. Fernando is best! I love you Fernando *14* -
VC Evropy
Fernando doma jede jak drak, doufejme že mu forma vydrží i do kvalifikace a později i do závodu. Veřím ti Fernando *14* -
kauza Piquet
lidičky, co říkáte tomu humbuku co se teď děje kolem Renaultu? Nelson se teda pořádně vybarvil!už se těším až bude na jaře Fernie sedět ve Ferrárku- tohle spojení totiž bude 100% fungovat!Nando je ten nejlepšííííí pilot a nejsladší chlap na světě. *14* -
-
Re: kauza Piquet
Já se taky mega těším,až bude ve Ferrari,a pak třeba bude lepší než Schumacher... *1*
-
-
sezóna se blíží!
Hola, buenos diaz!Tak nám brzo začne nová sezóna -tentokrát v rudé barvě.Jsem na to moc zvěsavá, protože to bude po dvou letech nudy snad konečně pořádná podívaná! Vamos Nando! *14* -
3. titul mistra světa
ten titul zejtra získá, já mu věřím :) *1* -
-
Re: 3. titul mistra světa
nééééééé to je píči zasranej skurvenej vettel -
-
Re: Re: 3. titul mistra světa
jj presne tak Vettel fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů
-
-
Re: 3. titul mistra světa
ty vole ja se zbláznim kéž by vyhrál prosím
-
-
nejlepší Alonso
Fernando je nejlepší jezdec formulí Schumachr je podle něho sráč! *14* *3* *3* -
-
Re: nejlepší Alonso
je nej jezdec f1 ale v Schumim i kyž s ním soupeřil má aspon trochu úctu má 7 titulů.To vipovídá že asi něco musel umět!!!Nééééééé???
*3*
-
-
alonso je ten nejlepší a je to takový fešáček *14*
-
je fakt sladkej a podle mě : kam se hrabe Shumacher a ostatní ! *3*
-
ferdík
než Schumi ale odejde tak získá nejdřív titul. za rok začíná vláda kimiho. takže pro ferdu jaksi místo nevidim...