Přejít na výpis diskuzí

Fernando Alonso

OSOBNOST 31.12.2006 
176 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to hrouda

Takovýho namyšlenýho dementa už jsem dlouho neviděl. Jak jsem ho v renaultu obdivoval, teď ho považuju za arogantního blba a ubrečený děcko. Už když odcházel od rencka, všichni mu ubližovali... *9*
    • Re: je to hrouda

Máš divné názory.Ale dobře asi nejsi dostatečně informovaný jinak by jsi tohle nikdy neřekl. *7*
  • heh...

Tak to je síla... před rokem taký samý chvály na Alonsa a teď, když přestoupil do McLarenu, nikdo nešetří nadávkama *1* ... Ale jako, nedivím se.. Fandím Lewiseekovi a on je daleko lepší, než alonso, prostě.. I v samotných jízdách, ale i jako sportovec. Alonso vůbec neví, co je to hrát fairplay. Myslím si, že co nedávno provedl Lawisovi v tom depu, při kvalifikaci, tak tím ztratil alespoň třetinu svých fandů. nemůže prostě zkousnout skutečnost, že do F1 přišel někdo lepší, než je on a mladší, nadějný mistr světa. Myslel si, že když teď odešel Schumacher, tak, že se dostane do vedoucí pozice, ale to se teda pěkně spletl. V bodech je Lawis o 7 nebo 8 bodů před Alonsem. Jó, má to blbý...
    *3*
    • Re: heh...

Alonso je jako každý jiný člověk.Chce být nejlepší a vyhrávat.Možná si o sobě někdy víc myslí ale má už dva tituli tak na to má trochu právo.

Tobě by se taky nelíbilo být až ta nebo ten druhý když jsi byl 2x mistrem.
    • Re: heh...

Jenže jak to bylo doopravdy a co píše bulvár mezi tím je rozdíl a je taky důležitý si uvědomit, že Hamiltona si Dennis piplat už od dětství a rovnou ho posadil do skvělého vozu, tak se potom div, Ferny začínal u Minardi, žádná sláva, musel se k úspěchu prokousat sám a to je něco mnohem většího než to co dokázal Lewis. Hamilton mi přijde namyšlenej. A hlavně v Maďarsku- to on neuposlechl příkazu, aby Alonsa pustil! Přečti si tenhle článek a uvíš, že Hamilton tak férově nehraje!! http://www.alonso-fans.estranky.cz/ clanky/news---clanky/zdrzeni-v-boxe ch---vina-na-fernandove-strane_ *13*
  • :-****

Ferny je prostě nejlepšejší a hlavně nejhezčejší pilot F1! *14* *14*
    P.S.: Doporučuju tyhle webovky věnované jen a jen jemu: http://www.alonso-fans.estranky.cz
    • Re: :-****

Alonso vyhraje protože je nejlepší a nejrychlejší *3* *3* *3* *3*
  • chachaa

Ale co se to dneska stalo s krásňoučkým a nejnejnej Alonsíčkem ??? Noo ??? Jaksi nezvládl závod, nee ??? Hajzlík jeden! To je odplata za to, že hctěl podplácet McLaren, aby byl vždy lepší a rychlejší z depa než Lewis ! Tak to má. A teď se může tak akorát vysrat na titul. *16* *5* *5* *15* *15*
  • hej Ferní je nej

hej hej Fernando je nej *14* .škoda že měl problem jinak by odojel všch zavodech. *14* *3* *15*
    • Re: hej Ferní je nej

ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI ALI *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • nej

alonso jeprostě neeeeeeeeeeeeeej přiznejte to ..hamilton je proti nemu nic *5*
  • blog

koukněte se sem je tu spoustu fotek fernanda =D www.f1car.blog.cz

mno je to můj blog jen tak pro info *14*
  • nejlepší

je nejlepší ve všech směrech
  • tss

krypl je to
    • Re: tss

zas jedna chytrá hlava co *13* *8* *16* *5* ty máš asi sám nějaký nevyléčený komplexy co!?
    • Re: tss

jako ty *3*
      • Re: Re: tss

ty zas magor, no:D
        • Re: Re: Re: tss

Fernanda moc miluju hodne mu fandim *14* preju mu hodne stesti a budu ti vzdycky fandit.Moc a moc ho miluju *14* *4*
        • Re: Re: Re: tss

Já jsem úplně normální, chychtrý a soudný člověk! *13*
          • Re: Re: Re: Re: tss

soudný to jo:D.. no, ale to ostatní...;):D
            • Re: Re: Re: Re: Re: tss

to ostatní taky!
  • Ať mu to dobře jezdí

Panu Alonsovi přeju aby se stal nejlepším pilotem F1 v letošní sezoně.
    • Re: Ať mu to dobře jezdí

Taky Fernandovi přeju jen to NEJ, protože je to pilot, kterej má fakt talent a podle mě v budoucnu Renautl opět dotáhne až na vrchol. A vyhraje titul *4*
    • PATRIK

SCHLAD SE VODOU TO SE NIKDY NESTANE *5*
      • Re: PATRIK

ale stane!sice né letos,ale v budoucnu se mu podaří znovu vyhrát a bude mít hattrick
    • Re: Ať mu to dobře jezdí

To se sice nestane, ale přála bych mu to! Je to sympaťák a umí jezdit. Mít lepší formuli, jako třeba Ferrari, tak je jistým mistrem světa! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší