-
Fernando CAMPEON
Fernando je prostě skvělej. Je to jeden z nejtalentovanějších pilotů, které jsem kdy viděla. Umí předjíždět i na tratích,kde to zpravidla nejde, je perfektní na vodě a skvěle umí přizpůsobit auto pneumatikám. Má super jízdní styl. Vloni u McL byl pod velkým tlakem, který by nikdo z nás neustál. Fernando to zvládl ještě na výbornou. Pro mě je to hrdina a nejlepší jezdec F1. Každý má právo na názor, ale myslím, že příspěvky typu Alonso je vůl atd. jsou totálně pod úrovní. Fernando, přeju ti jen to neeej.......... *5* *5* -
THe BeST F1
Proste tuto je ten nejlepčí jezdec F1 *4* -
vše nejlepší !!!
100 krát :-))))))))) -
narozeninky
FELICIDADES!!!!!! dneska má náš el nano narozeniny!taky to jdeme slaviiiiit! *14* -
Narozeniny
*3* *14* *4* Všechno nejlepší Fernando. *14* *3* -
Nej ..
Všechno nejlepší a hodně úspěchů. Jsi nejlepšííí fernando :-) -
škoda
Fernando je nejlepší jezdec a přála bych mu,aby s Renaultem do příštího roku zamakali a vypotili mnohem lepší auto než má letos!yo te quiero *14* Fernando -
!!!!!!!
je Skvělýýýýýýýýýýýýýý -
-
Re: !!!!!!!
To teda je ... !*14*
-
-
Je fakt nejlepší
ahoj zdravím všechny:-) Fernanda úplně miluju. Úplně se teďka v Renaultu zvedli amám velkou radost. Přála jsem mu to protože si to zaslouží (na začátku sezöny to nebylo nic moc a Fernando se trápil) ale teď je to úplně jinak!!!!!!! Mám ho ráda a budem ho všichni podporovat. Uvidíme co bude v Číně. papa Petra *3* -
Jsem četla dnes v novinách, že se Fernando bude rozvádět.