-
Re: toto
Věřím, že jo. Torres je borec. *4* -
Re: Torres
Ronaldo umí jenom simulovat.
Torres je daleko lepší, je hezčí a líp ihraje. Ale teď se mu bohužel moc nedaří. *14* *7* -
Torres
Hele, jako takhle mladej ze hned 1 rok ptosadit tolika golámi v premiere league, to je umění, a pak rozhodnout finále ME ve fotbale....Rozhodně lepší než ten zasranej Menchestrovskej manekýn Ronaldo.... *5* -
toto
Jako fanouškovi Torrese se mi těžce říká, ale jako na to, že je prohlašován za jednoho z nejlepších útočníků světa, tak hraje dost bídně. Já vím, že byl nějakou dobu mimo hru, ale hrát takové hovno??? Doufám, že se z toho co nejdřív vspamatuje... -
Liverpool
Mě podržte...Jestli tuhle sezonu Livíci nevyhrajou, tak snad skolabuju...Hlavně musí Chelsea zachybovat...Fernando Livíkům rozhodně se Stevem G. hodně pomůže tak věřme....A LIVE LIVErpool *14* -
Re: OLALLA
CHODÍ A NENI TO JENOM O FOTKÁCH ALE O TOM JAK SE MAJ RÁDI TEBE TAKY NĚKDO JENOM POŘÁD FOTÍ NEBO CO???? *5* -
Re: Re: OLALLA
neni choděj spolu kdybys sledovala zápasi tak spolu zrovna VČERA SEDĚLI NA LAVIČCE A FOTEK JE FŮRA!!!!!!!!!!!!!!
*1* -
Re: OLALLA
to teda chodí a nedívala ses včera na zápas??seděli spolu má zraněnou nohu a jestli si našla jenom dvě fotky tak neumíš hledat je jich tam NEJMÉNĚ 10!!!!!!njn když je někdo blbej a nic o tom neví může napsat všechno *3* -
Re: Nechápu
že je torres uplně nejlepší !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: neni to jen o vzhledu
no to sice ne ale torres je prostě a zkrátka úplně úúžasnej a jestli proti němu někdo má tak je to jenom nenormální člověk!!!!!!!!!!!!!!!!!!torres= *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pani torre ha ha ha
jo je to borec a hlavne si o sobe nemysli jako vsichn fot... *14* *14* *4* jo jo fotbalista jak ma bejt *1* *3* -
torres
borec jen borec ma na to aby byl i v liverpoolu *14* *3* :-d -
:o)
Už je zřejmě zpátky *1* -
Re: ccc
Máš recht, to se ani nedalo nazvat remízou, to pro nás byla totální prohra..no jo, tak jim ani nezáleželo na to, aby dali góla, oni to prostě jenom chtěli ubránit. A když je jich 9 v obraně...Já pevně doufám, že to bylo jenom ještě kvůli tomu zranění *9* -
ccc
Teda včera jak hrál Liverpool to pěkně Torres sral. Nedokázal udělat ani jednu kličku. To byl děs. Prohrát s posledním týmem....Ale co..Stejně je liv nejlepší! -
fernando
nemam rada tohoto futbalistu a suhlasim s FF ze sa vsetke zacali blaznit iba ako vyzeraju a nie ako hraju sak fernando hrat nevie tak sa im necudujem!!!!!a co taky BUFFON ten vie hrat a este k tomu je sexi!alebo PAVLYUCHENKO a BECKHAM paneboze o nich radsej hovorit nebudem iba to ze su SEXI CHLAPI vsetci TRAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:-)
Aaa..Je to kunda..Dobře taky hraje..Co víc si přát *14* *8* *5* -
Re: Elishka2
Moc jim přeju aby byli 1 a věřím jim, takže budou *3* -
LFC vs. Lutych
juchů, máme je, Belgičany..ale dali nám zabrat, kaňouři..:o)) -
Je to borec:-)
Fernando je skvělý fotbalista, jsem ráda, že hraje zrovna za Liverpool. Jinak LFC je nej klub, moc bych jim přála titul Premier League, ale tipnu tak 4. místo. Ale myslím, že mají na titul Ligy mistrů *15*