-
mistr:o)
MISTR EVROPY *14* -
Torres
Hele, jako takhle mladej ze hned 1 rok ptosadit tolika golámi v premiere league, to je umění, a pak rozhodnout finále ME ve fotbale....Rozhodně lepší než ten zasranej Menchestrovskej manekýn Ronaldo.... *5* -
-
nauč se psat
nauč se psat -
Re: Torres
Tak to s tebou souhlasím! *1* -
Re: Torres
Ronaldo umí jenom simulovat.
Torres je daleko lepší, je hezčí a líp ihraje. Ale teď se mu bohužel moc nedaří. *14* *7*
-
-
Liverpool
Mě podržte...Jestli tuhle sezonu Livíci nevyhrajou, tak snad skolabuju...Hlavně musí Chelsea zachybovat...Fernando Livíkům rozhodně se Stevem G. hodně pomůže tak věřme....A LIVE LIVErpool *14* -
hmmm
je to tu samá holka, co se nezajímá o to jak El Niňo hraje ale jenom jak vypadá, to mě se.re *13* -
-
Re: hmmm
A jak Torres hraje??? No tak to je na střídačku...Jednou se mu nedaří, pak zase jo...Ale má rychlé nohy a skvělou stabilitu... -
Re: hmmm
Tak to teda ne! Mě nezajímá, jak vypadá... *13* Já mám ráda všechny hráče Liverpoolu, protože miluju FC LIVERPOOL!!! A když je Torres mezi nima...
-
-
ccc
Teda včera jak hrál Liverpool to pěkně Torres sral. Nedokázal udělat ani jednu kličku. To byl děs. Prohrát s posledním týmem....Ale co..Stejně je liv nejlepší! -
-
Re: ccc
Máš recht, to se ani nedalo nazvat remízou, to pro nás byla totální prohra..no jo, tak jim ani nezáleželo na to, aby dali góla, oni to prostě jenom chtěli ubránit. A když je jich 9 v obraně...Já pevně doufám, že to bylo jenom ještě kvůli tomu zranění *9*
-
-
:D
konecne po dlhej odluke ukazal, ako velmi chybal Liverpoolu.. je to proste uzasny futbalista.. a este k tomu vsetkemu je aj fakt krasny.. co viac dodat.. *14*
*14* -
-
Re: :D
No ani moc Liverpoolu nechyběl...Jelikož je dobrý útočník, tak ho vždy brání 4 obránci a to se pak neprosazuje...Kdežto když je v útoku třeba Kuyt, tak ho tak nehlídají a de jim to pak líp... -
-
Re: Re: :D
ja si to aj tak myslim,,,je to najlepsi hrac Liverpoolu.. *1* -
-
Re: Re: Re: :D
Neříkám, že není dobrý, hraje dobře, ale člověku se fakt hůř prosazuje, když má okolo sebe 4 protihráče. -
-
Re: Re: Re: Re: :D
no ved prave, ze vsetci protihraci-obrancovia brania len jeho a tak sa tazko davaju goly.. ale on je naprosto super *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
No jo, ale Gerrard je zase záložník a Torres hrotový útočník!!! A třeba zápas Liverpool - Aston Villa 5:0 si ani neškt. Sice zařídil jednu penaltu, ale jinak ani jednu přihrávku, která na něj šla 100% nespracoval a taky hodně míčů pokazil. Něříkám, že je špatný, ale nejlepší rozhodně není! -
ani ja nie som chlapec... minka zober si fakt, ze kolko hral tuto sezonu Torres a kolko Gerrard...takze tam rozdiel dvoch golov si myslim, ze je zanedbatelny... -
Nejsem kluk a navíc letos má za Liverpool nejlepšího střelce v podobě Steveho Gerrarda!!! -
kluci proberte se dyt torres má rekord v golech 24 za sezonu. takže asi je dobrej a chyběl jim
-
-
-
-
-
-
LOWE
já ho plostě miluju... *14* -
nej hrac
myslim ze ty a gerrad ste nejlepsi fotbaliste planety *5* *5* *5* -
...
upe nádherný...♥ *14* -
Fanoušciii!!!
No tak fanoušci Fernanda!! poďme dostanem ho v top desitce na první místo ne? Vždyť si to zasloužííí!!! Co vy na to??;-)