-
Fernando Torres
Já si myslim, že Fernando je úžasnej ve fotbale a je strašně krásnej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Fernando Torres
Pochopitelne.. *1*
-
-
Narozky!!!
Vše nej k narozkám!!!!!!!!!!!!! Seš borec!!!!!!!! Nej utočník na světě!!!!! *3* *3* *3* -
:)
on je king -
Prosím pomoc!
Ahoj, můžete mi někdo prosím pomoct?Luštím křižovku a tam je otázka : Jakou přezdívku má Fernando Torres?
Mockrát vám děkuju! *3* -
-
Re: Prosím pomoc!
El Nino
-
-
Týpek
Až budu umět aspoň spoloviny to co on tak budu hvězd české ligy *1* -
Fernando dvojnásobným tatínkem
Takže i když je malé Norince něco kolem 1 roku, Olalla je opět těhotná a podle mě už je tak v půlce těhotenství!!!Takže Fernando bude dvojnásobným tatínkem :-) -
Přestup
miluju torrese a miluju chelsea je dobre ze prestoupil doufam ze mu budou v chelsea davat prostor ptz je to ten nejlepsi utocnik na svete a myslim si ze chelsea pristi sezonu dotahne k titulu.... *1* -
El nino:o)
Moc šikovnej a ještě k tomu moc pěknej..co chtít víc..?:o)) -
torres
ježiš vždyť je uplně jedno jestli spolu chodí nebo ne, stejně by s nim žádná z vás nikdy nechodila, tak proč to řešíte?? a navíc proč mu ksakru tu lásku nedopřejete?? vás by to asi taky štvalo, kdyby o vás takhle někdo mluvil.... hlavní je, že vůbec je, že je hezkej, milej, a já nevim co ještě, a hlavně že ho můžete aspoň někde a někdy vidět ne?? fotky prostě stačit musí, s tim se nedá nic dělat *9* -
-
Re: torres
Tak já mu tu jeho lásku teda přeju a podobný výkřiky jaký slýchám na chtech o Nandovi, jako například: Olalla pro něj není dost dobrá! jsou naprosto nesmyslný, jak říkám, když si on vybral jí, ona jeho, klape jim to spolu, jsou to dospělí lidé a nikdo jim do toho nemá nejmenší právo kecat, navíc ti lidé ani jednoho z nich dvou neznají, takže to jsou strašný blafy.
A ano, taky si myslím, že je v tomhle Torres jedinečný, ale to už jsem psala, že nestřídá holky jako ponožky, musí to bejt bezvadnej kluk :) Snad mu to ještě hodně dlouho vydrží!!! -
-
Re: Re: torres
HELE,TAK JSOU SPOLU NEBO NE??
NAŠLA JSEM NĚJAKÉ FOKTY,ALE NEJSEM SI JISTÁ,JESTLI JSOU Z TOHOTO ROKU *7*
TAK MI PROSÍM ODPOVĚZTE *4*
POR FAVOR *14* -
-
Re: Re: Re: torres
ano, jsou a ještě zřejmě dlouho budou..dokonce sem se dočetla, že se měli v roce 2006 brát, ale bůhví, co je na tom pravdy.. -
Re: Re: Re: torres
Ano, jsou pořád spolu!!! *3*
-
-
-
holka nademnou to vystihla..hold ironie..jeden z mala fotbalistu kteri maj "normalni" holku..a teda ja ho mam rada hlavne kvuli tomu jak hraje ne kvuli tomu jak vypada, ale hodne holek to ma naopak. nevadi no *1* myslim ze tohle kazdy dokaze pochopit, pokud se jedna o nekoho jako je torres *3* -
Zřejmě si nepostřehla tu ironii, ale to je jedno:o)my mu to samozřejmě přejeme a naopak mu držíme palce, ať je s ní hooodně dlouho a ať probůh nechytne hvězdný manýry a nenabrkne si nějakou modelínu jako jistí jiní fotbalisté, které tu určitě nemusim vyjmenovávat:o)))
-
-
klip
jéé ženský, našla sem videoklip, kde Fernando hraje, tak se na něj mrkněte, snad mi to odsouhlasí..ale ta holka ho nechce, no chápete to..?:o)))) -
-
Re: klip
jaký videoklip??? *14* napiš prosím odkaz :o) -
-
Re: Re: klip
:o)) koukni na:
http://www.youtube.com/watch?v =gHDAcQUA9Qc -
-
Re: Re: Re: klip
jo jo mooooc děkuju :o)
-
-