Přejít na výpis diskuzí

Fernando Torres

OSOBNOST 31.12.2006 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • El Nino

Torres?BOREC!
  • F.T.

nu teď uuž j, ae před tímhle zápasem moc ne... Petr Čech neměl šanci..:)
  • Nechápu

Nechápu,jak se někomu NEmůže líbit..je tak krásný!!Je dokonalý,vidět jeho tělo naživo,asi se jdu zahrabat,kopak k němu a potom vylézt,oš***t a odejít *14* je to skvost Liverpoolu...však Torres,Liverpool's number 9;-) El Nino *4* a ještě k tomu je perfektní ve fotbale:-P
    • Re: Nechápu

že je torres uplně nejlepší !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Feliz Cumpleaňos..TORRES..Happy Brithday.
  • elishka2

Elishka2

Tak co, jak tipujete letošní Premier League..?
    • Re: Elishka2

Moc jim přeju aby byli 1 a věřím jim, takže budou *3*
    • el1shk4

Re: Elishka2

Si pište,Liverpool to udrží na tom 3.místě,ale i tak je to dobrý,ale přála bych si spíš aby to bylo spíš to 1.místo konečně pro Liverpool,no uvidíme jak se to vyvede,mějte se hezky:)
    • minka

Re: Elishka2

nic moc..zase tak 3 až páté místo...Ale LFC je nej!!!
      • elishka2

Re: Re: Elishka2

..i když je teda blbý soudit podle prvních zápasů:o)ale chtělo by to to maximááálně 3. místo:o)a minimálně samozřejmě první, ale to bych asi chtěla moc *4*
        • minka

Re: Re: Re: Elishka2

třeba ne..třeba se jim to zase po letech povede...Liverpool dokáže hodně překvapit. A když ne Premiere league, tak alespoň liga mistrů. Chudáčci, loni se jim zavřela brána těsně před finále. Tak třeba Ligu mistrů letos vyhrajou... *7*
          • elishka2

Re: Re: Re: Re: Elishka2

kéž by..:o)každopádně na to určitě maj a každopádně by si to zasloužili *5*
      • elishka2

Re: Re: Elishka2

Vim a plně souhlasim:o))ale tak zhruba na to 3. to vidim taky.Ale tipla bych, že letos vyhraje Chelsea, jak sem tak koukala na ty dosavadní zápasy...
  • hh

No, tak zrovna konkrétně teď se mu celkem daří :-D Ty dva góly proti Chelsea bych nebrala jako něco zlýho... :-D Teď už stojí v cestě zas jen ManU, ale já jim věřim :-)
    • patysek

Re: hh

Jo .Tak to je fakt. Proti chelsea hráli dobře, ale mohli by ještě trošililinku přidat. Ale myslím, že to zvládnou!!!
  • elninopalacinka

el nino palačinka

vy ste mě překvapily ještě neznám žádnou holku takhle fandit Liverpoolu každopádně je to dobře tuhle sezonu se Liverpool prokousaj do velké čtyřky sice jim nevišla minulá sezona ale tedka si to napravěj možná vyhrajou ale určitě je největší štěstí že gerrard s torresem nepřestoupily a zůstaly v Liverpoolu myslím že maj velké šance v této sezoně a mohou vyhrát utčitě ligovej pohár kvalitu hráč§ na to maj tak proč né držim jim palečky.
  • leniicka.sk

Chelsea

Juchuuu su ráda že přešel do chelsea :-) snad mu to tam pujde dobře a bude hrát už dneska proti Liverpoolu... *14* je úžasný *4*
  • nejhorší přestup (pro mě)

jeeežiši já se skoro zbláznila a kdybych se k němu dostala tak bych mu asi dala pár facek Torres neTorees..proč musel jít zrovna do chelsea když už to teda musel s reds vzdát?? Upřímně mě dorazil protože Liverpool je moje láska a on byl pro mě (se Stevenem) ten nejlepší hráč..ještěže tam zůstal aspoň Gerrard páč bez něj už by to snad ani nebyl Liverpool..jen doufám že Fernando nedopadne jako chudák Benayoun když přešel do Chelsea a hned ho tam zmrzačili...
    • Re: nejhorší přestup (pro mě)

*Torres, a ještě dodávám že doufám že se mu bude dařit protože je to můj nejoblíbenější hráč ale teda pěkně mě naštval ale doufám že Reds vyhrajou protože nikdo není větší než Liverpool FC!!
  • futbal

ale veď je to super hráč hraje za skvely klub a je aj pekný ľudia ved fotky robia tíiež svoje *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit