-
OLALLA
JO DYBY NĚCO TAK PODLE MĚ UŽ S NÍ NECHODÍ...NAŠLA SEM JENOM 2 FOTKY A TO NAVÍC Z ROKU 2004 TAKŽE ASI UŽ S NÍ NECHODÍ NE!! -
-
Re: OLALLA
CHODÍ A NENI TO JENOM O FOTKÁCH ALE O TOM JAK SE MAJ RÁDI TEBE TAKY NĚKDO JENOM POŘÁD FOTÍ NEBO CO???? *5* -
to teda chodí a nedívala ses včera na zápas??seděli spolu má zraněnou nohu a jestli si našla jenom dvě fotky tak neumíš hledat je jich tam NEJMÉNĚ 10!!!!!!njn když je někdo blbej a nic o tom neví může napsat všechno *3* -
tak to by bylo fajn, akorat sem prave nasla na netu nekolik fotek s tou ollalou a pak starsi s nakou uplne jinou a vsude na netu sem cetla ze sou jeste spolu tak nevim. -
http://st.blog.cz/e/e-s-p-a-n-a.blo g.cz/obrazky/2681277.jpg
http://st .blog.cz/e/e-s-p-a-n-a.blog.cz/obra zky/2488639.jpg
TADY SOU DŮKAZY JE TO HOOODNĚ STARÝ
A NENI DIVNÝ ŽE TED ŽÁDNÝ FOTKY S NIMA NEJSOU??..JAKO Z ROKU 2008??
TAKŽE UŽ JE ASI KONEC -
-
Re: Re: OLALLA
neni choděj spolu kdybys sledovala zápasi tak spolu zrovna VČERA SEDĚLI NA LAVIČCE A FOTEK JE FŮRA!!!!!!!!!!!!!!
*1*
-
-
-
:)
Joa jeho zápory bych ráda vymenovala taky, bohužel jsem na něm zatím nic špatnýho nepozorovala, asi bych ho musela znát, abych na něm něco blbýho našla... *4* -
torres je muj nejoblibenejsi hrac je kink proste king neme na neho nikdo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
máš pravdu na toressa nemá nikdo je RONALDO
-
Ronaldo je ještě lepší a hezčí a je nejlepší *14* *14* *14* *14*
-
-
happy birthda
vše nej fernado terresi *3* *4* *1* *1* -
neni to jen o vzhledu
Podle mě není tak důležité jak vypadá, hlavní je, že umí hrát fotbal a k tomu hraje za skvělý klub. A když je k tomu i pěkný, je to oto lepší. Ale nezáleží snad jen na vzhledu... *13* -
-
Re: neni to jen o vzhledu
no to sice ne ale torres je prostě a zkrátka úplně úúžasnej a jestli proti němu někdo má tak je to jenom nenormální člověk!!!!!!!!!!!!!!!!!!torres= *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: neni to jen o vzhledu
presne -
-
Re: Re: neni to jen o vzhledu
Moje řeč.Hraje úplně výborně.A o vzhledu to není.Koukněte se třeba na Baroše.Je Docela pěknej když přimhouřim voko ale s Torresem se to nedá srovnávat.A ty co ho nemaj rádi sem NEPATŘÍ!!!!!§§
-
-
-
www.nando-torres.blog.cz -
tori:-*
Je naprosto nádherný mistr Evropy, jednou ho chci vidět..:-* *14* -
torres
Ahoj chtěla bych se zeptat četla jsem na netu že chodí s nějakou holkou a prej že jí je 14 let můžete mi někdo k tomu něco napsat -
Olalla
Jo jmenuje se Olalla ale 14 ji určitě není protože ji je19 -
-
Re: Olalla
Omyl, je stejně stará jako on a znají se už od svých 9 let...
-
-
Nando
No vidíte, já měla za to, že spolu ještě chodí. Každopádně je to perfektní fotbalista, samozřejmě nejlepší z Liverpoolu, i když Gerrard je taky moc dobrej. Nando je moc hezkej a jak už Mišička8 byť ironicky podotkla: Je fakt sladkej *3* Má krásný tělo, ale nemyslim si, že to je to jediný zajímavý na něm. Všimli ste si jak má rád děti? Nepříde Vám strašně milý, že si vytetuje na lýtko datum prvního polibku se svou přítelkyní? A že s ní vydrží tak dlouho, ve srovnání s Cristianem Ronaldem je to uplně něco jinýho. Taky má okouzlující úsměv a jeho čokoládový oči sou naprosto odzbrojující. Ještě sem chtěla povědět, že se mi líbí, že myslí na tým a na diváky. I kdyby nebyl takovej skvělej fotbalista, i kdyby nebyl tak hezkej, jako člověk je přesto zajímavej, už tim, že asi čte pána prstenů a dává to hezky znát *1* -
-
Re: Nando
Tleskám, hezky řečeno:o)akorát, seš si jistá, že to je datum prvního polibku..?Jak už sem psala v životopise, může to být taky datum, kdy mu umřel děda... -
-
Re: Re: Nando
Tak to zase ne, ale je to podle mě nejpravděpodobnější..., četla jsem to už na více stránkách, ovšem sám Nando se mi s tím zatím nechlubil, takže kdo ví :) Na 100% si tim jistá nejsem, jak bych mohla... *7* *4* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Nando
Aha:o)tak až se ti teda pochlubí, dej vědět:o))já nevim, podle mě je to trochu moc, vykérovat si datum prvního rande, ty bys to udělala..?za to s tim dědou..hodně sem četla, že ho fakt podporoval a že s nim měl hodně dobrej vztah, ale že už bohužel nežije, tak mi to nějak přijde víc pravděpodobnější... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Nando
jj..to je taky pravda..ptz ja osobne bych si treba po trech letech nejakyho vztahu nedavala vytetovat neco takovyho..( btw: co s tim pak? =D ) ptz ten vztah nemusi trvat vecne. kdezto on toho dedu bude mit porad rad i kdyz uz je po smrti a teda v hodne rozhovorech o nem mluvi, jak uz bylo receno tak ho hodne podporoval takze si myslim ze to tetovani souvisi s jeho dedou. ovsem ale treba ma torres uplne jinou mentalitu jak ja... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nando
ale jo, dyť já to nemyslela blbě:o) -
Tak to zase nepřehánějme, kdyby tam měl vytetovanej hajzl, tak by to bylo divný, ale podle mě je hezký ať už to, že by to byl první polibek s přítelkyní, kterou očividně miluje nebo datum smrti jeho dědečka, kterýho měl taky strašně rád, tak je to pěkný. A j neřekla, že je to sexy, ale že je to pěkný a to je :) Hajzl nijak extra pěknej neni *4* -
no jasně, on prostě i kdyby tam měl vykérovanej hajzl, tak je to sexy, páč je to Torresácký *4* -
Je to logičtější to je pravda, ale hele ať už tam má cokoli tak je to jedno, jak řikám, ať je to tak či tak, je to od něj pěkný, prostě Torresácký :D
-
-
Re: Re: Re: Re: Nando
Neboj, určitě ti dám vědět :D Já nevim jestli bych to udělala, ale každopádně já nejsem Fernando Torres a bohužel ho ani neznám, takže fakt nevim, no... :) S tim dědou, no je to možný, já fakt nevim... :) Jednou se to dozvíme, neboj ;)
-
-
-
-