-
Re: Re: Re: klip
jo jo mooooc děkuju :o) -
Re: Re: klip
:o)) koukni na:
http://www.youtube.com/watch?v =gHDAcQUA9Qc -
Re: klip
jaký videoklip??? *14* napiš prosím odkaz :o) -
:o)
Teda, to je až neuvěřitelný, jak rychle se nám v poslední době ten fanklub rozrostl *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Svatba
N anglický sem koukala hned, páč pochybuju, že by to na českých zatim bylo a nic *7* -
Re: Re: Re: Re: Svatba
Takhle sem nad tim taky přemejšlela..., taky sem to hledala, ale jen v češtině, na anglický stránky jsem se ještě nekoukala... -
Re: Re: Re: Svatba
jojo, už sem to taky četla na tom blogu..nicméně to by to bylo někde na netu, ne?a to ať sem hledala, jak sem hledala, nikde to nepíšou..nicméně i když bulvár zůstává bulvárem, nějakej podnět nejspíš museli mít.. -
Re: Re: Svatba
Pravda je, že je to článek z anglickýho bulváru, takže to může a možná, že i je kec, ale bůhví... *4* -
Re: Svatba
fakt..?kdes to zjistila..?ona kejvla, jo?to je ale divný *4* ale na druhou stranu...máme ještě rok, ženský *1* *1* -
Svatba
Takže Nando se nám bude ženit. Olallu požádal o ruku, ta nabídku přijala a svatba je příští léto... -
torres
on je taky borééc !!! suprově hraje *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nando
ale jo, dyť já to nemyslela blbě:o) -
Re: Re: Re: torres
ano, jsou a ještě zřejmě dlouho budou..dokonce sem se dočetla, že se měli v roce 2006 brát, ale bůhví, co je na tom pravdy.. -
Re: Re: Re: torres
Ano, jsou pořád spolu!!! *3* -
Re: Re: torres
HELE,TAK JSOU SPOLU NEBO NE??
NAŠLA JSEM NĚJAKÉ FOKTY,ALE NEJSEM SI JISTÁ,JESTLI JSOU Z TOHOTO ROKU *7*
TAK MI PROSÍM ODPOVĚZTE *4*
POR FAVOR *14* -
Tak to zase nepřehánějme, kdyby tam měl vytetovanej hajzl, tak by to bylo divný, ale podle mě je hezký ať už to, že by to byl první polibek s přítelkyní, kterou očividně miluje nebo datum smrti jeho dědečka, kterýho měl taky strašně rád, tak je to pěkný. A j neřekla, že je to sexy, ale že je to pěkný a to je :) Hajzl nijak extra pěknej neni *4* -
no jasně, on prostě i kdyby tam měl vykérovanej hajzl, tak je to sexy, páč je to Torresácký *4* -
Je to logičtější to je pravda, ale hele ať už tam má cokoli tak je to jedno, jak řikám, ať je to tak či tak, je to od něj pěkný, prostě Torresácký :D -
klip
jéé ženský, našla sem videoklip, kde Fernando hraje, tak se na něj mrkněte, snad mi to odsouhlasí..ale ta holka ho nechce, no chápete to..?:o)))) -
Re: Re: Re: Re: Nando
jj..to je taky pravda..ptz ja osobne bych si treba po trech letech nejakyho vztahu nedavala vytetovat neco takovyho..( btw: co s tim pak? =D ) ptz ten vztah nemusi trvat vecne. kdezto on toho dedu bude mit porad rad i kdyz uz je po smrti a teda v hodne rozhovorech o nem mluvi, jak uz bylo receno tak ho hodne podporoval takze si myslim ze to tetovani souvisi s jeho dedou. ovsem ale treba ma torres uplne jinou mentalitu jak ja... *1*