-
Re: torres
Tak já mu tu jeho lásku teda přeju a podobný výkřiky jaký slýchám na chtech o Nandovi, jako například: Olalla pro něj není dost dobrá! jsou naprosto nesmyslný, jak říkám, když si on vybral jí, ona jeho, klape jim to spolu, jsou to dospělí lidé a nikdo jim do toho nemá nejmenší právo kecat, navíc ti lidé ani jednoho z nich dvou neznají, takže to jsou strašný blafy.
A ano, taky si myslím, že je v tomhle Torres jedinečný, ale to už jsem psala, že nestřídá holky jako ponožky, musí to bejt bezvadnej kluk :) Snad mu to ještě hodně dlouho vydrží!!! -
Re: Re: Re: Re: Nando
Neboj, určitě ti dám vědět :D Já nevim jestli bych to udělala, ale každopádně já nejsem Fernando Torres a bohužel ho ani neznám, takže fakt nevim, no... :) S tim dědou, no je to možný, já fakt nevim... :) Jednou se to dozvíme, neboj ;) -
holka nademnou to vystihla..hold ironie..jeden z mala fotbalistu kteri maj "normalni" holku..a teda ja ho mam rada hlavne kvuli tomu jak hraje ne kvuli tomu jak vypada, ale hodne holek to ma naopak. nevadi no *1* myslim ze tohle kazdy dokaze pochopit, pokud se jedna o nekoho jako je torres *3* -
Zřejmě si nepostřehla tu ironii, ale to je jedno:o)my mu to samozřejmě přejeme a naopak mu držíme palce, ať je s ní hooodně dlouho a ať probůh nechytne hvězdný manýry a nenabrkne si nějakou modelínu jako jistí jiní fotbalisté, které tu určitě nemusim vyjmenovávat:o))) -
torres
ježiš vždyť je uplně jedno jestli spolu chodí nebo ne, stejně by s nim žádná z vás nikdy nechodila, tak proč to řešíte?? a navíc proč mu ksakru tu lásku nedopřejete?? vás by to asi taky štvalo, kdyby o vás takhle někdo mluvil.... hlavní je, že vůbec je, že je hezkej, milej, a já nevim co ještě, a hlavně že ho můžete aspoň někde a někdy vidět ne?? fotky prostě stačit musí, s tim se nedá nic dělat *9* -
Re: Re: Re: Olalla
ale jak tak vidim tak ta chvilka se trosku protahne *1* se neni cemu divit dyz je ve vsech smerech dokonalej *1* -
Re: Re: Olalla
To já teda bohužel jo, našla sem nějakou fotku, kde sou spolu těsně po Euru, ale bůhví, ta mohla bejt stará, ale našla sem i ten rozhovor, kde to potvrdil..nóó, tak holt ještě chvilku počkáme:o)))) -
Re: Re: Re: Nando
Aha:o)tak až se ti teda pochlubí, dej vědět:o))já nevim, podle mě je to trochu moc, vykérovat si datum prvního rande, ty bys to udělala..?za to s tim dědou..hodně sem četla, že ho fakt podporoval a že s nim měl hodně dobrej vztah, ale že už bohužel nežije, tak mi to nějak přijde víc pravděpodobnější... *4* -
Re: Olalla
taky sem o nich hodne nacetla, akorat teda je pravda ze z tohodle roku sem snad zadnej rozhovor nebo clanek o tom jak to mezi nima je nectla..sem si rikala ze dyz se nikde nic nepise ze je konec a ono zas nic *1* budem muset pockat k sakru *9* *1* -
Re: Re: Nando
Tak to zase ne, ale je to podle mě nejpravděpodobnější..., četla jsem to už na více stránkách, ovšem sám Nando se mi s tím zatím nechlubil, takže kdo ví :) Na 100% si tim jistá nejsem, jak bych mohla... *7* *4* *3* *4* -
Olalla
Tak jsem právě dočetla rozhovor někdy z minulého týdne, jsou stále spolu, je pro něj velkou oporou...Tak že zas nic, ženský *1* -
Re: Nando
Tleskám, hezky řečeno:o)akorát, seš si jistá, že to je datum prvního polibku..?Jak už sem psala v životopise, může to být taky datum, kdy mu umřel děda... -
krasavec X)
hej já když Fernanda vidím tak umírám v jeho kráse *14* *4* I love you!! *14* -
Re: OLALLA
tak to by bylo fajn, akorat sem prave nasla na netu nekolik fotek s tou ollalou a pak starsi s nakou uplne jinou a vsude na netu sem cetla ze sou jeste spolu tak nevim. -
:)
Joa jeho zápory bych ráda vymenovala taky, bohužel jsem na něm zatím nic špatnýho nepozorovala, asi bych ho musela znát, abych na něm něco blbýho našla... *4* -
Nando
No vidíte, já měla za to, že spolu ještě chodí. Každopádně je to perfektní fotbalista, samozřejmě nejlepší z Liverpoolu, i když Gerrard je taky moc dobrej. Nando je moc hezkej a jak už Mišička8 byť ironicky podotkla: Je fakt sladkej *3* Má krásný tělo, ale nemyslim si, že to je to jediný zajímavý na něm. Všimli ste si jak má rád děti? Nepříde Vám strašně milý, že si vytetuje na lýtko datum prvního polibku se svou přítelkyní? A že s ní vydrží tak dlouho, ve srovnání s Cristianem Ronaldem je to uplně něco jinýho. Taky má okouzlující úsměv a jeho čokoládový oči sou naprosto odzbrojující. Ještě sem chtěla povědět, že se mi líbí, že myslí na tým a na diváky. I kdyby nebyl takovej skvělej fotbalista, i kdyby nebyl tak hezkej, jako člověk je přesto zajímavej, už tim, že asi čte pána prstenů a dává to hezky znát *1* -
Re: OLALLA
http://st.blog.cz/e/e-s-p-a-n-a.blo g.cz/obrazky/2681277.jpg
http://st .blog.cz/e/e-s-p-a-n-a.blog.cz/obra zky/2488639.jpg
TADY SOU DŮKAZY JE TO HOOODNĚ STARÝ
A NENI DIVNÝ ŽE TED ŽÁDNÝ FOTKY S NIMA NEJSOU??..JAKO Z ROKU 2008??
TAKŽE UŽ JE ASI KONEC -
OLALLA
JO DYBY NĚCO TAK PODLE MĚ UŽ S NÍ NECHODÍ...NAŠLA SEM JENOM 2 FOTKY A TO NAVÍC Z ROKU 2004 TAKŽE ASI UŽ S NÍ NECHODÍ NE!! -
Re: Olalla
Omyl, je stejně stará jako on a znají se už od svých 9 let... -
Olalla
Jo jmenuje se Olalla ale 14 ji určitě není protože ji je19