-
Lidé jsou různí,každý člověk má svoji volbu.Někteří pijí,jiní kouří a někdo zase rád jí.(Magic Johnson kniha My life).
-
druhořadý český herec,není to žádný Brad Pitt!!!
-
ZDravím Vás, je možné se pana Filipa Blažka zeptat na něco přímo jeho konkrétně ? Nebo je toto prostor pro sdílení okruhu kolem fanynek p. Blažka mezi sebou ? Omlouvám se, jsem v tomto směru "brontosaurus" ač stejný ročník jako je on a nemám s takovýmito prostředky
komunikace dotazování zkušenost. Nemám facebook a nic jiného než tuhle formu jsem nenašla. Tak díky za případnou radu.
Zdraví Hanka V. -
Ahoj Fílo. A jakej máš ten e-mail? Ráda bych Ti napsala. Psala jsem Ti pár dopisů do Divadla Na Vinohradech, ale nevím jestli Ti přišly. Napiš mi na gaborova.p@seznam.cz nebo Pajulettadrew@gmail.com .. Budu moc ráda. PS: jsi úžasnej herec a moc pěknej chlap ;) měj se krásně a mnoho úspěchů přeji. Pája
-
Ahojky Filipe. Jsi úžasnej herec a pěknej chlap. Jaký máš email? Napiš mi na gaborova.p@seznam.cz budu moc moc ráda. Přeju moc dalších úspěchů. Měj se Pavli *4*
-
Všechno nejpší k svátku.
-
Docela hezký chlap. *1*
-
Také bych chtěla být jeho milenka ..
-
Krásný charismatický chlap!
-
všechno nejlepší
-
Všechno nejlepší
-
všechno nejlepší
-
Všechno nejlepší *14* *14* *14* *14* *14*
-
Filipe moc ti to sluší jsi sexy . moc ses mi líbil v Andělské tváři . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
Filipe moc ti to sluší jsi sexy . moc ses mi líbil v Andělské tváři . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4*
-
jsi užasný *14* *14* *14*
-
krásný chlap..:-)
-
jo a byl nahý v seriálu přešlapy. *1*
-
Dobrý den víte to paní Lucie jistě?ale vždyť ho osobně neznáte. *13*
-
On nikoho neotravuj tak s tím běž do háje.
a omlouvám se za provopïsnou chybu.