-
Snáď ťa raz stretnem. :) Či už zmanipulovane alebo náhodne je to jedno.
-
EĽRO
Dobrý deň,
asi si ma už nebudete pamätať,ale stretli sme sa na EĽRE v Kežmarku. Seriál "Prvý krok" som sledovala s nadšením vždy v pondelok a vždy mi spravil výbornú náladu. Tešila som sa naň ako malé dieťa. Keď som vás v Kežmarku videla, tak som sa veľmi potešila. Mrzí ma,len že som nevedela hneď Vaše meno. Tak sa ospravedlňujem.
Ste veľmi príjemný človek. Prajem Vám veľa úspechov. Z toho stretnutia budem ešte čerpať dobrú energiu veľmi dlho :-)
Ďakujem.
Zuzana -
Re: Re: doplněk
Máš asi chudáčku nějaký problém se sebevědomím, že, Hurvínku? -
Re: doplněk
Myslíte to vážně? Otevřete oči... -
Děkuji
Chtěl bych Vám všem moc poděkovat za přání k narozeninám, které jste mi napsali. Moc si toho vážím a opravdu Vám děkuju. Na oplátku přeju i Vám hodně zdraví,úspěchů a trochu té lásky taky neuškodí *3* -
narozky
Vsechno nejlepsi k narozeninam Filipe!!! *1* *1* -
Narozky!!!
Vše neej k narozeninám, přeji!
NEEEEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ byl v seriálu První krok....užasně tancoval.....
byl to českej seriál, ale dávali ho jenom na slovensku(na Markíze).... *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Blahopřání
Všechno nejlepší k narozeninám ! -
Gratulace
Filipe, přeji vše nejlepší k Tvým narozeninám, hodně úspěchů, štěstí, zdraví, lásky a podobně :) -
doplněk
musím říct že Filip na to jak je mladej herec tak je skvělej,jen mě mrzí že na jeho filmografii není všechno kde hrál a já nevím jak to tam dodat,protože ve filmu Kanadská noc a v pohádce vodník a Karolínka byl taky úžasnej. -
Bludičky
Musím se připojit k příspěvku Markét ze včerejšího dne, moc u seriálů nevydržím, tady mě motivovalo, že šlo jen o tři díly a po jejich včerejším konci mi bylo líto, že Bludičky nepokračují... Nádherný zážitek, jsem nadšená a moc držím pěsti, ať je těch rolí co nejvíc a co nejhlavnějších. V Bludičkách byl Adam můj favorit, zahrál jsi ji nádherně. -
Bludičky
Právě jsem dokoukala třetí díl Bludiček a fakt mě to ohromilo. :) Krásnej film! Myslim, že takovejch filmů by mělo bejt mnohem víc... Podle skutečnosti...
A ty jsi zahrál roli Adama perfektně! ;) Hrozně jsem Adamovi fandila. :D
Taky jsem tě viděla v Kanadský noci - taky hezkej film. :) Jsi fakt dobrý herec! Přeju hodně štěstí!! ;) -
Dotaz :)
Ahoj Filipe,
mám dotaz, zda jsi k vidění někde v divadle? Každopádně přeji mnoho úspěchů v profesním i osobním životě a já jakožto budoucí novinářka se těším na viděnou někdy třeba u rozhovoru -
student František
Ach, ty vraždy! (2/5) Hřích profesora Sodomky (31. října 2010 na ČT1 po 20:00 hodině) kde hrál studenta gymnázia Františka Dymka. *4* -
....
Jéj Filipko ty si tak úžasný herec, talentovaný a ešte aj krásny. I <3 U -
Re: plány
Ahoj E.T. !
Není to příliš osobní otázka a rád Ti na ni odpovím *1*
V průběhu října půjde v televizi série kriminálních komedií "Ach ty vraždy", kde hraju ve druhém díle. Dále pak třídílný film z prostředí dětského domova "Bludičky", kde hraju jednu ze tří hlavních rolí.
Co se týče starší produkce,shodou okolností budou 3.října ve 20:00 opakovat film "Kanadská noc" (jedna z hlavních rolí).
Nějaké to divadýlko se pomalu,ale jistě rýsuje, nicméně víc Ti už neprozradím, protože mi to nosí smůlu *1* (až to bude narýsovaný,rád dám vědět) *4*
Jinak děkuju moc za pochvalu , potěšila a na nezpychnutí již tvrdě pracuju *1*
A jelikož za ZDAR! se neděkuje, přeju i já Tobě hodně štěstí v tom, co děláš, E.T... *3*
Filip -
plány
Ahoj Filipe, chtěla bych se zeptat na Tvé plány do budoucna co se týče Tvé filmové a divadelné kariéry, není-li to příliš osobní otázka. Jsi velmi dobrý herec a ještě lépe se na tebe kouká. Tak jen nezpychni :-).
Přeji hodně zdaru *3* -
;-)
WOW *3* :-) -
Re: narozeni
Děkuji za přání,potěšilo. I Vám přeji všechno dobré. F.C. -
narozeni
přeju všechno nej k narozkám hlavně vám přeju aby vás nechal bulvár na pokoji