Přejít na výpis diskuzí

Filip Cíl

OSOBNOST 4.1.2008 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zizinka13

narozeni

přeju všechno nej k narozkám hlavně vám přeju aby vás nechal bulvár na pokoji
  • Bea

Filip and Lilian Sarah Fischerová tougether? How many time are they together?
  • tři životy

Na velikonoce opakovali pohádku Tři životy a tam je Filip moc slaďoučkej. Jo a s nikým nechodí, to mám z docela dobrejch zdrojů. *3*
  • Re: Re: ubožák

Souhlas. Jan z Rokycan má asi nějaký problém a řeší si ho pliváním jedů. On sám je jistě vynikající umělec a úžasný krasavec *16*
  • Re: Re: ubožák

...souhlas.Jan z Rokycan má asi nějaký problém a řeší si ho pliváním jedů.On sám bude jistě úžasný umělec a krasavec...
  • Re: ubožák

V čem jsi to "koště" viděl hrát? Potěš nás svou fundovanou kritikou a připoj svoji fotku, mindráčku, ať se pobavíme.
  • ubožák

To je herec tohle koště, hnus *1*
  • Re: ???

To tě kámo nenapadlo, že tam fotku může dát kdokoliv bez vědomí toho, kdo na té fotce je?
  • ???

ale na těch fotkách je s Lilian Fischerovou...takže jaképak soukromí, když to tu má na profilu takhle veřejně..
  • Re: Ach jo

PŘESTAŇTE UŽ KONEČNĚ VŠICHNI ŘEŠIT, KDO S KÝM CHODÍ.JESTLI JSTE SI NEVŠIMLI, TOTO JSOU STRÁNKY HERCŮ, TAKŽE DISKUSE BY SE MĚLA SNAD SPÍŠ VĚNOVAT TÉTO PROFESI...PRONÁŠET TU ÚVAHY, JESTLI JE NĚKDO ZAMILOVANÝ NEBO NE, MI PŘIPADÁ PŘINEJMENŠÍM NEVKUSNÉ. NIKOMU DO TOHO NIC NENÍ - NAVÍC DO HLAVY FÍĎOVI NIKDO Z VÁS NEVIDÍ. MOŽNÁ BYSTE SE SPÍŠ MĚLI ZAJÍMAT O TO, CO TOČÍ, NEBO KDE HRAJE. SOUKROMÍ JE JEDNA Z NEJCENNĚJŠÍCH VĚCÍ, KTEROU ČLOVĚK MÁ, TAK MU JI - VE JMÉNU "KAMARÁDSTVÍ" - PROSÍM NEBERTE!!!OPRAVDOVÝ KAMARÁD NEMÁ POTŘEBU TYHLE VĚCI ŘEŠIT NA NETU.
    FÍĎO DRŽ SE A AŤ SE TI DAŘÍ - NENECH SE OTRÁVIT!!!
  • Ach jo

jsem Filipovo kamarád,dalo by se to tak říct,protože ho znám už velmi dlouho.A chci Vám říct,že jste tedy fakt trapní,jak tady řešíte s kým chodí či nechodí.Lidi a bulvár.Ach jo.Navíc Lili,je moc hodná holka a jako nějaká nafoukaná modelka se vůbec nechová.S Filipem jim to moc sluší a mají se rádi.. *14* Fíla je strašně zamilovanej...tak a už toho nechte,už to všechno víte!!Holky,nebuďte smutné,Filip je v dobrých rukách.Vybral si dobře.čus Fantomas
  • ?

teda filipe, jestli je ta tvoje holka,co jste spolui na te jedne fotce,tak ti teda musim napsat jako chlap,ze je teda fakt strasne osklivaaa. Promin, pisu ti to jako chlap..na to jak jsi charizmatickej kluk..no,ale nekdo tady pise,ze si mozna s tou Lillian-modelkou,tak to by bylo jinz kafe.to by sis dost polepsil *14* muj kamos je do ni dost zamilovanej tak by byla asi nastvanej,zes mu ji vyfouknul..no ale treba je to jen nejhakej vymysl..nigde jsme nenasli zadne clanky..ale jestli jo, tak ti teda fakt zavidime..mame asi co *4* *4*
  • Re: ................................

Filipe, máš nějakou přítelkyni?jestli jsi opravdu Fíďa(tady v diskuzi), tak jsi odpovídal, že ne. Jak je to tedy? A nehledáš někoho? *14* možná bychom to mohli zkusit?
  • ................................

Kdo by to byl před čtyřmi lety tušil, že z Tebe bude takováhle hvězda *3* a že budeš mít dokonce svůj vlastní fanklub *9* to je síla *4* ale přeju ti to *4*
  • Hmhm.....

Dobry vecer:) Musim samozrejme souhlasit s vybornym hereckym vykonem Filipa. Jako jeden z mala z vas Filipa znam osobne uz odmalicka. A to co jsme spolu prozili,nooo na to se proste neda zapomenout... Je to pro me jeden z nejlepsich kamaradu,ktere jsem zatim v zivote mel! *3*
  • Re: ?

ta modelka?no to se z toho picnu..
  • Filipovi od Štěpánky

Filipe, Vy starý pardále, jak se žije? Všiml jste si?:-))) Změnila jsem svého nicka! Vám je to samozřejmě určitě lhostejné, ale pro mě je to velké vítězství.Už to všechno odeznělo, a mému trápení odzvonilo.Mám to za sebou.Zase můžu normálně fungovat.No ale trvalo to. Čas všechno napravil, ale pomohly několik fotek,na kterých jste značně znetvořen. Už jste pro mne jen hercem. Ale proč teda píšu...jednoho večera jste mi vpadl nezván do obýváku a díky tomu jsme se přece na nějaký ten čásek oba pěkně sblížili:-))), a tak Vám chci popřát krásné vánoce - to mi snad upřít nemůžete. A prosím Vás, osobě X, vzkažte, že mi skutečně moc pomohlo, že mi na mail odpověděla a že jí za to ještě jednou moc děkuju. A ikdyž to tak možná vypadá (a to usuzuju z toho, že mi pak už nic neodpověděla), opravdu jsem se k Vám do rodiny vetřít nechtěla. Když je někomu fakticky do pláče a je celé dny sám, je rád, když si s někým může napsat, pokud nemá možnost si za celou tu dobu s nikým popovídat. A ty stupidní smajlíky, co jsou tady v nabídce, raději používat nebudu,snad sám poznáte, že je vše, jak má být.Krásné Vánoce. Štěpánka
  • Re: Film?

On hraje ve Zdivočelá země 3, každé pondělí večer
  • Film?

Čauki chtěla jsem se jenom zeptat jestli nevíte kdy zase bude v televizi nějaký film kde hraje Filip..Předem děkuji *4*
  • chcete ho vidět naživo?

Přiďte teď v sobotu na Vánoce s Limborou, Divadlo u Hasičů v Praze, měl by tam prý vystupovat *14* Ale pozor, bude tam kolem něj spousta šikovných tanečnic *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit