-
Dotaz :)
Ahoj Filipe,
mám dotaz, zda jsi k vidění někde v divadle? Každopádně přeji mnoho úspěchů v profesním i osobním životě a já jakožto budoucí novinářka se těším na viděnou někdy třeba u rozhovoru -
student František
Ach, ty vraždy! (2/5) Hřích profesora Sodomky (31. října 2010 na ČT1 po 20:00 hodině) kde hrál studenta gymnázia Františka Dymka. *4* -
....
Jéj Filipko ty si tak úžasný herec, talentovaný a ešte aj krásny. I <3 U -
plány
Ahoj Filipe, chtěla bych se zeptat na Tvé plány do budoucna co se týče Tvé filmové a divadelné kariéry, není-li to příliš osobní otázka. Jsi velmi dobrý herec a ještě lépe se na tebe kouká. Tak jen nezpychni :-).
Přeji hodně zdaru *3* -
-
Re: plány
Ahoj E.T. !
Není to příliš osobní otázka a rád Ti na ni odpovím *1*
V průběhu října půjde v televizi série kriminálních komedií "Ach ty vraždy", kde hraju ve druhém díle. Dále pak třídílný film z prostředí dětského domova "Bludičky", kde hraju jednu ze tří hlavních rolí.
Co se týče starší produkce,shodou okolností budou 3.října ve 20:00 opakovat film "Kanadská noc" (jedna z hlavních rolí).
Nějaké to divadýlko se pomalu,ale jistě rýsuje, nicméně víc Ti už neprozradím, protože mi to nosí smůlu *1* (až to bude narýsovaný,rád dám vědět) *4*
Jinak děkuju moc za pochvalu , potěšila a na nezpychnutí již tvrdě pracuju *1*
A jelikož za ZDAR! se neděkuje, přeju i já Tobě hodně štěstí v tom, co děláš, E.T... *3*
Filip -
-
EĽRO
Dobrý deň,
asi si ma už nebudete pamätať,ale stretli sme sa na EĽRE v Kežmarku. Seriál "Prvý krok" som sledovala s nadšením vždy v pondelok a vždy mi spravil výbornú náladu. Tešila som sa naň ako malé dieťa. Keď som vás v Kežmarku videla, tak som sa veľmi potešila. Mrzí ma,len že som nevedela hneď Vaše meno. Tak sa ospravedlňujem.
Ste veľmi príjemný človek. Prajem Vám veľa úspechov. Z toho stretnutia budem ešte čerpať dobrú energiu veľmi dlho :-)
Ďakujem.
Zuzana
-
-
-
narozeni
přeju všechno nej k narozkám hlavně vám přeju aby vás nechal bulvár na pokoji -
-
Re: narozeni
Děkuji za přání,potěšilo. I Vám přeji všechno dobré. F.C. -
-
;-)
WOW *3* :-)
-
-
-
narozeni
přeju všechno nej k narozkám hlavně vám přeju aby vás nechal bulvár na pokoji -
Bea
Filip and Lilian Sarah Fischerová tougether? How many time are they together? -
tři životy
Na velikonoce opakovali pohádku Tři životy a tam je Filip moc slaďoučkej. Jo a s nikým nechodí, to mám z docela dobrejch zdrojů. *3* -
ubožák
To je herec tohle koště, hnus *1* -
-
Re: ubožák
V čem jsi to "koště" viděl hrát? Potěš nás svou fundovanou kritikou a připoj svoji fotku, mindráčku, ať se pobavíme. -
-
Re: Re: ubožák
Souhlas. Jan z Rokycan má asi nějaký problém a řeší si ho pliváním jedů. On sám je jistě vynikající umělec a úžasný krasavec *16* -
Re: Re: ubožák
...souhlas.Jan z Rokycan má asi nějaký problém a řeší si ho pliváním jedů.On sám bude jistě úžasný umělec a krasavec...
-
-
-
???
ale na těch fotkách je s Lilian Fischerovou...takže jaképak soukromí, když to tu má na profilu takhle veřejně.. -
-
Re: ???
To tě kámo nenapadlo, že tam fotku může dát kdokoliv bez vědomí toho, kdo na té fotce je?
-