Přejít na výpis diskuzí

Filip Jankovič

OSOBNOST 31.12.2006 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty buzno slovenská, táhni zpátky ko...e
  • Filip je fakt úžasnej!
  • Filípek je supr

Ten kdo říká že se Filip sere do české superstar je absolutní idiot,je jak stvořenej pro tuhle soutěž.A že je Slovák? No a!Slováci jsou Čechům dost podobní.Že takhle nekritizujete Aliho(nic proti němu)ten pochází z mnohem vzdálenější země!A jestli Filip tuhle neděli vypadne tak je celej tenhle národ úplně tupej!Fílo držim ti palečky.
  • Filda

Nevim o co vám jde Ali Amiri je taky cizinec a nikdo z toho nedělá vědu, tak nevim proč se do něj navážíte! Filip je fakt super! Fildo držim ti moc a moc palečky!
  • Filip Jankovič

ahoj Filipe jsi hezkej a supr prostě hezky spíváš jsi nej nej nejlepší!!! já ti to fandim pa Petra
  • Ahoj jsi skělej a mooc ti fandím.prostě užasnej!!!
  • Filípkovi!:-)

Filipe jsi skvělej a nedej na ty keci ostatních!Držím palečky!čauky
  • Ďakujem

Všetkym co mňa majú rádi,ďakujem.
  • Pro Filípka

Ahoj Filípku. Jsem strašně ráda že jsi v naší české TOP12(Nemůžu pochopit jak tě nemohli vybrat na slovensku, ale vlastně jsem ráda, protože jseš u nás). Jsi fakt SKVĚLEJ!!!!!!!!!!SKVĚLE zpíváš, tancuješ,ale i vypadáš- jsi prostě jako stvořený do shownisbysu a do naší české superstar.Moc Tě sice neznám (ráda bych), ale jsi určitě fajn kluk:0) A proto si pro mě nej superstar a určitě ne jen pro mě!!! Tak ať ti to hlavně vyjde. BUDU DRŽET PALEČKY.... páááá. TERKA
  • ahojky...

Ahojky filípku, seš fakt strašně moc úžasnej a ráda bych se s tebou setkala asi máš takovejch nabídek tisíce, ale kdybs měl přece jen zájem tak mi můžeš napsat mejlík... Jsem 19-tiletá pohledná tmavovláska, co si ráda užívá...
  • si úžasneeeeeeeej:-)))))

ahojky Fildo, mooooooc se mi líbíš a sem strasne rada, ze si se dostal do 12. Budu ti posílat spoustu sms a držet palečky.. tak se drž!!!!!!:-)) si SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ahoj filipe jsi skvělej ale to ti asi píše každý co? jsi úžasná osobnost s velkým charizma a srdíčkem jseš můj největší favorit
  • Ahoja,napis mi prosim mail.mel sy skvele podani pisnicky KLISE
  • achuj

achuij ses bombaaaa
  • miláček snů

milujúúúúúúúúúúúúúúúúúú těěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!! jsi pro mě bůh a nemůžu bez tebe žííííííííít!!!!!!!!!!
  • jsi ten nééééééééj človíček s Michalem H. a moc si přeju aby se z tebe nestal namyšlenej frajírek jako z toho koštěte Samera. tak koukej postoupit co nejvejš
  • Moje nej kámoška si tě jednou vezme za muže a budete spolu žít šťastně.Já si vezmu Aliho!
  • Držím ti palečky

Moc ti fandím tak se drž.Doufám, že to vyhraješ!!!!
  • Filípek

Filip je ale kanec co říkáte???????? Já bych řekla že dost velký.
  • pro fífu

ahojky filipe moc tě obdivuji si tam z nich nej nej nej!a co na tom že si slovák zpíváš a vypadáš hezkyP.S.nechceš mi napsat mail? ch.u.n.k.y@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit